AutoriusTema: Apsaugos  (Skaityti 27165 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
Re: Apsaugos
« Atsakyti #60 įjungtas: 2008 Lap 14, 16:30:25 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
o aš tavo žinučių pasiilgau, vakar kaip sykis norėjau klaust į PM, kodėl neparašai  ;-)
Už ot neatsiprašinėsiu, turi būt gi kas nors daugiau leidžiama bobai prieš pat gimdymą nei kitokiom bobom  :angel:
Kitokiems vyrams, kurie irgi laukia moters gimdymo  :P
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #61 įjungtas: 2008 Grd 03, 19:34:26 pm »
Kovos be apsaugų pavyzdys... Į techninį lygį žiūrėt nesiūlyčiau, bet entuziazmo pliektis liaudžiai užtenka  :D

Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #62 įjungtas: 2008 Grd 03, 19:38:47 pm »
Kovos be apsaugų pavyzdys... Į techninį lygį žiūrėt nesiūlyčiau, bet entuziazmo pliektis liaudžiai užtenka  :D

Viskas būtų gerai, bet čia ne pilnas kontaktas  :ruko: Toks, dalinis  :rolleyes:

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #63 įjungtas: 2008 Grd 03, 19:40:00 pm »
Viskas būtų gerai, bet čia ne pilnas kontaktas  :ruko: Toks, dalinis  :rolleyes:
A nia? O tarp kitko, koks valetudo kontaktas?

P. S. Pridėjus techninį lygį, būtų pilnas kontaktas. Tuo tarpu akivaizdu, kad pilnam trūksta normalaus atlikimo... Nu man taip regis :)
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Vitiokas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 1962
  • Amžius: 39
  • Бандито

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Jiu jitsu grappling, MMA - Smauglys
« Atsakyti #64 įjungtas: 2008 Grd 03, 19:43:33 pm »

Išvis nesuprantu apie ką bezdat. :D Pilnas, nepilnas... O gatvej belekoks, svarbus rezultatas.  :punch:
Размах на рубль — удар на копейку...
А я наказываю, жестоко наказываю...
Я злой. Но память у меня плохая. И никуда я ничего не записываю. Могу отомстить, забыть, потом снова отомстить...
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #64 įjungtas: 2008 Grd 03, 19:43:33 pm »

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #65 įjungtas: 2008 Grd 03, 19:47:16 pm »

Bandito, su ta gatve tai jau ... Nuobodu  :luztu:

O dėl pilno nepilno... Tai aš vieną kartą norėčiau išsiaiškint - pilnas - tai toks, kai priešininkui po kiekvieno smūgio lūžta kaulai ar šiaip jis nebegali atsikelt, nes yra nokautuojamas?
Tai kur tokį rast, a?
Po šios kovos bent vienas iš priešininkų buvo nusėtas mėlynėm, jei taip beatodairiškai viens kitą pultų, turėdami techninį lygį, tai jau būtų nebe mėlynių, o išties lūžių klausimas, ale kai žmonės neturi, tai ir entuziazmo daug, vis tiek realios baisios žalos nepadaro...
O kodėl klausiau dėl valetudo, tai susidariau įspūdį iš forumo, kad tai jau atseit labai reali ir kontaktinė kova. O kiek pažiūrėjau neseniai per Eurosport, nu tai vaizdas gryn kaip šitam klipe - dalyviams irgi NIEKO nenutinka... Išeina iš ringo abu savom kojom, be fanarų po akim ar ko panašaus...

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #66 įjungtas: 2008 Grd 03, 20:14:12 pm »
Pas mus beveik kiekvienoj treniruotėj dar ne taip pasidaužo - tiesa - su dantų apsaugom, nes šitie neatauga, kažkodėl...
O čia varžybos.. čia žmogus turėtų į gabalus plėšyt priešininką...

Bet kol kas šitoj temon nerandu nei vieno argumento - kodėl nereikia apsaugų?????

Aš va irgi jau senas darausi - man su jaunais dirbt - jau reikia apsaugų (dar tik matuojuosi) - jų kaulai jauni stangrūs, mano trapūs.. Ten kur anksčiau mėlynių gyvenime nebūdavo, dabar savaitę žiba... Tai kodėl aš turiu savo kūną aukot, jeigu noriu padirbt pilnu kontaktu su jaunuoliais? O norisi gi... :) Ir tos taisyklės trenirutotės metu (dažniausiai mano, sugalvotos tam momentui), taip kad jų beveik ir nėra.. :) Tai irgi motyvuoja rimtesnei kovai...

Todėl aš visiems saviškiams sakau - kodėl neapsisaugot savęs nuo sužalojimų?

Va ką planuoju nusipirkt artimiausiu metu (jei kas dar susidomės - "krūvoj" bus pigiau):

Čia bus normalus treniruočių kostiumas. Galima dirbt pilna jėga be jokiis baimės, kad sulaužysi žmogui kažką...
Tai jau arčiau tos visų "apdainuotos" gatvės. Kiek teko ten dalyvaut - nesinori net prisimint. Todėl, nelinkiu niekam ten ir lįst.. :) 
Taškas.
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

vykis92

• Svečias
« Atsakyti #67 įjungtas: 2008 Grd 03, 20:27:57 pm »
Čia kaip astronautas skafandre adrodo  :luztu:

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #68 įjungtas: 2008 Grd 03, 20:29:54 pm »

Taigi nesiženyt eina - o atiduot savo draugams visą save...
tai čia jau prostitucija.. :D
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #69 įjungtas: 2008 Grd 03, 20:31:21 pm »
Pas mus beveik kiekvienoj treniruotėj dar ne taip pasidaužo - tiesa - su dantų apsaugom, nes šitie neatauga, kažkodėl...
O čia varžybos.. čia žmogus turėtų į gabalus plėšyt priešininką...

Bet kol kas šitoj temon nerandu nei vieno argumento - kodėl nereikia apsaugų?????

Aš va irgi jau senas darausi - man su jaunais dirbt - jau reikia apsaugų (dar tik matuojuosi) - jų kaulai jauni stangrūs, mano trapūs.. Ten kur anksčiau mėlynių gyvenime nebūdavo, dabar savaitę žiba... Tai kodėl aš turiu savo kūną aukot, jeigu noriu padirbt pilnu kontaktu su jaunuoliais? O norisi gi... :) Ir tos taisyklės trenirutotės metu (dažniausiai mano, sugalvotos tam momentui), taip kad jų beveik ir nėra.. :) Tai irgi motyvuoja rimtesnei kovai...

Todėl aš visiems saviškiams sakau - kodėl neapsisaugot savęs nuo sužalojimų?

Va ką planuoju nusipirkt artimiausiu metu (jei kas dar susidomės - "krūvoj" bus pigiau):

Čia bus normalus treniruočių kostiumas. Galima dirbt pilna jėga be jokiis baimės, kad sulaužysi žmogui kažką...
Tai jau arčiau tos visų "apdainuotos" gatvės. Kiek teko ten dalyvaut - nesinori net prisimint. Todėl, nelinkiu niekam ten ir lįst.. :) 
Taškas.
Apsaugos tikrai nėra blogis, jei dirbama kartais ir be jų :) Kaip supratau, patys irgi taip dirbat (apie dantų apsaugas aš irgi nekalbu, idiotizmas būtų jų nenaudot).
Kodėl jų nenaudot, nežinau, kiekvienam sava. Be apsaugų priartėjama prie realybės, tačiau priartėjama ir prie traumų... Visokių gali būt išvedžiojimų ir t. t., ir neturiu noro nei už vienus, nei už kitus kalbėt, nes visokie būdai geri.
Aš tai stoviu už kitą dalyką. Kalbama, kad be apsaugų neįmanoma išmokti realiai kovoti ir atlikti realius smūgius . Va, vyras treniruotėj gavo į šonkaulius, kad žalia pasidarė. O aš jam liepiau nenusišnekinėt, nieko jam nebuvo žalia, nes smogė žmogus, kuris su apsaugom nigdys nedirbęs, vadinasi, nemoka nieko  ir realių smūgių tuo labiau :-]
Tai va šitas va teiginys man atrodo daugiau nei kvailas ir tiek...

P. S. Asia, o nindzės varžybas turi?  :chmm:

« Atsakyti #69 įjungtas: 2008 Grd 03, 20:31:21 pm »

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #70 įjungtas: 2008 Grd 03, 20:32:49 pm »
tarp kitko, labai gera treniruočių priemonė, parodanti realius dalykus  :senis: Gali, manau, labai daug "legendų ir mitų" iš galvos išrūkyt...

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #71 įjungtas: 2008 Grd 03, 20:36:40 pm »
Beje, kad nebepilstyt iš tuščio į kiaurą - gal kas galėtų įdėti klipą (nes žodžiais nesusišnekam), kur su apsaugom būtų pilnas kontaktas, kur į gabalus plėšomas priešininkas, o po visko pralaimėjusysis paguldomas į karstą ar į gipsą?
Paskutiniai žodžiai daugmaž ironija, bet vistiek klipuką su apsaugom ir pilnu kontaktu norėtųsi pamatyt...
Muay Thai netiks, nes blauzdų apsaugos dėl kažkur mano minėtos priežasties tame stiliuje yra būtinos  :teisejas:
Boksas irgi netiks, nes bokso pirštinės švelnina smūgį, tikiuosi, dėl to nesiginčysim? Todėl tai negali būti PILNAS kontaktas  :D, nes jis sušvelnintas...
p. s. kapos ir bandažai kaip apsaugos nesiskaito, nes tai vėlgi būtinybė...
« Paskutinis taisymas: 2008 Grd 03, 20:38:14 pm nuo stripulis »

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 855
  • Amžius: 42
  • Vieta: Kaunas
  • Aš toks jau nuo gimimo :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #72 įjungtas: 2008 Grd 03, 20:37:15 pm »
Apsaugos tikrai nėra blogis, jei dirbama kartais ir be jų :) Kaip supratau, patys irgi taip dirbat (apie dantų apsaugas aš irgi nekalbu, idiotizmas būtų jų nenaudot).
Kodėl jų nenaudot, nežinau, kiekvienam sava. Be apsaugų priartėjama prie realybės, tačiau priartėjama ir prie traumų... Visokių gali būt išvedžiojimų ir t. t., ir neturiu noro nei už vienus, nei už kitus kalbėt, nes visokie būdai geri.
Aš tai stoviu už kitą dalyką. Kalbama, kad be apsaugų neįmanoma išmokti realiai kovoti ir atlikti realius smūgius . Va, vyras treniruotėj gavo į šonkaulius, kad žalia pasidarė. O aš jam liepiau nenusišnekinėt, nieko jam nebuvo žalia, nes smogė žmogus, kuris su apsaugom nigdys nedirbęs, vadinasi, nemoka nieko  ir realių smūgių tuo labiau :-]
Tai va šitas va teiginys man atrodo daugiau nei kvailas ir tiek...

P. S. Asia, o nindzės varžybas turi?  :chmm:

Stripuli, tu padirbk su apsaugomis pati :) Paimk pora zmoniu, kurie kovotu be apsaugu, ir paimk pora zmoniu, uzdek jiems apsaugas ir leisk kovoti. Kontakto stiprumas bus akivaizdus. Todel kad be apsaugu tu vis tiek saugai priesininka. Tu pasakei viena tiesa: be apsaugu didinant kontakto stipruma priartejama prie traumu.
" You must own your Wing Chun, not let it own you ". Wan Kam Leung.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #73 įjungtas: 2008 Grd 03, 20:42:04 pm »
Stripuli, tu padirbk su apsaugomis pati :) Paimk pora zmoniu, kurie kovotu be apsaugu, ir paimk pora zmoniu, uzdek jiems apsaugas ir leisk kovoti. Kontakto stiprumas bus akivaizdus. Todel kad be apsaugu tu vis tiek saugai priesininka. Tu pasakei viena tiesa: be apsaugu didinant kontakto stipruma priartejama prie traumu.
Hmz, o kam man to reikia, su apsaugom, jei aš galiu iš jėgos pakapot į žmogų, laikantį judantį taikinį? O be apsaugų pasaugot tas priešininko vietas, kurios neužgrūdinamos, ir nepasaugot tų, kurias reikia grūdinti? Ir duoti jam šansą mokytis realios gynybos, o ne pasąmoninio žinojimo, kad jei užkalsiu jam iš jėgos, jam vis tiek neskaudės, nes yra apsauga, todėl gintis nėra būtina, geriau tik pult?
Pvz. kokius kelis kartelius tai tikrai norėtųsi pasikalt su žmogum, vilkintį tokį kostiumą, kaip kad Asia parodė, tiesiog tam, kad varžybose aš nedalyvauju, agresijos gatvėse kaltis neturiu, todėl būtų įdomu išsibandyt išvis savo agresijos lygį, gal jo nėra apskritai ir neatsiras jokiom sąlygom...
Bet kad tai padaryt treniruočių metodika - what for?  :-/

Atsijungęs Fist

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 90
  • Amžius: 35

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #74 įjungtas: 2008 Grd 03, 20:43:44 pm »
Manau, kad apsaugos nera butinos ten kur nera pilno kontakto i galva :punch:, bet pvz. kokiam bokse dirbti be apsaugu :nezino:tikrai manau nebutu linksma po kiekvienos treniruotes iseiti su gumbuotu ir sutrukinejusiu veidu...
Jei bijai - nedaryk, jei darai - nebijok! - Čingischanas

« Atsakyti #74 įjungtas: 2008 Grd 03, 20:43:44 pm »