Visa kita > Kovos klubo tinklapis
Naujas straipsnis apie sparingą skaitykloje
Raimis:
Stripulis išvertė naują straipsnį apie sparingo treniruotes, skirtas gatvei . Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Dėkui jai už tai
Augustas:
Liuks straipsniokas. :-D
Ačiū Stripuliui. :respect:
denis:
Aciu Stripuli :handshake: Geras straipsnis :respect: :respect: :respect:
Steve:
O šeip siūlau tokia lenta "ipaišyti".
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti Sripulio straipsnis. Man jis patiko. Įdomios ir manau veiksmingos metodikos. Bet visviena dojo išlieka dojo, arba kai ant tavęs varo tavo draugas, ar kompanjonas nėra tokio spaudimo, kai tikrasis gatvėje.
Ir tai kad pirštinės ar apsaugos, turi kokią nors įtaką, tai abejoju. Jug galų gale smūgiai yra daromi, tie patys. Kas be ko kad turi būti grūdinimas. Įdomu ką kiti mano?
stripulis:
Registruotis arba PrisijungtiO šeip siūlau tokia lenta "ipaišyti".
Registruotis arba Prisijungti Sripulio straipsnis. Man jis patiko. Įdomios ir manau veiksmingos metodikos. Bet visviena dojo išlieka dojo, arba kai ant tavęs varo tavo draugas, ar kompanjonas nėra tokio spaudimo, kai tikrasis gatvėje.
Ir tai kad pirštinės ar apsaugos, turi kokią nors įtaką, tai abejoju. Jug galų gale smūgiai yra daromi, tie patys. Kas be ko kad turi būti grūdinimas. Įdomu ką kiti mano?
--- Baigti citatą ---
Šitą anąjį, gal jūs baigtumėt? :luztu:
Ten ne Stripulio, o 5th dano meistro Iain Abernethy straipsnis :respect:
O tavo klausimų tai ne visai supratau...
Dėl varymo: geriau vis viena būt su tuo susidūrus, nei išvis niekad nepatyrus...
Dėl apsaugų ir tokio pačio smūgio bei grūdinimo - siūlai atsisakyt apsaugų ar kaip?
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją