AutoriusTema: Savarankiškas mąstymas  (Skaityti 14625 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Savarankiškas mąstymas
« Atsakyti #45 įjungtas: 2008 Spa 31, 12:41:24 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
turbūt reikėtų atskirti mokytojo ir trenerio sąvokas, nes trenerio reikia visada, net ir žvaigždėms.
O plačiau? Iš esmės tai man išvis pastaruoju metu bjaurokas tas žodis "mokytojas", geriausia - treneris, instruktorius...
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2007
  • Žinutės: 1388
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #46 įjungtas: 2008 Spa 31, 12:48:16 pm »
turbūt reikėtų atskirti mokytojo ir trenerio sąvokas, nes trenerio reikia visada, net ir žvaigždėms.
Aš todėl pagalvojęs ir parašiau - instruktoriaus... :P
Net ir būdamas teisingame kelyje, gali tapti suvažinėtas, jei tiesiog ten sėdėsi. Nesistenk eiti senolių pėdomis - geriau rask tai, ko jie ieškojo!

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 2896
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #47 įjungtas: 2008 Spa 31, 12:51:35 pm »
O plačiau? Iš esmės tai man išvis pastaruoju metu bjaurokas tas žodis "mokytojas", geriausia - treneris, instruktorius...
Sutinku, kad tai skamba sektantiškai, bet paprasta lietuviška prasme, be visokių mistikų, kol perduoda savo žinias, jis atlieka mokytojo funkciją. O va treneris jau ir "lazdos", nes savarankiškai be trenerio per treniruotę sportininkas išnaudoja 30proc. mažiau savo galimybių.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #48 įjungtas: 2008 Spa 31, 12:53:52 pm »
Sutinku, kad tai skamba sektantiškai, bet paprasta lietuviška prasme, be visokių mistikų, kol perduoda savo žinias, jis atlieka mokytojo funkciją. O va treneris jau ir "lazdos", nes savarankiškai be trenerio per treniruotę sportininkas išnaudoja 30proc. mažiau savo galimybių.
Ta prasme, kad "mokytojas" - kad ir tas, iš kurio pasisemi žinias kad ir per seminarus kokius, ne kasdien, o treneris - tas, kuris treniruoja kasdien? Ir rūpinasi ne tik kaip tau perduot žinias, bet ir treniruočių drausme?
Ar kažkaip visgi kitaip?
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2007
  • Žinutės: 1388

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #49 įjungtas: 2008 Spa 31, 13:03:16 pm »
O va treneris jau ir "lazdos", nes savarankiškai be trenerio per treniruotę sportininkas išnaudoja 30proc. mažiau savo galimybių.
Tai turbūt priklauso nuo sportininko :P
Net ir būdamas teisingame kelyje, gali tapti suvažinėtas, jei tiesiog ten sėdėsi. Nesistenk eiti senolių pėdomis - geriau rask tai, ko jie ieškojo!

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #49 įjungtas: 2008 Spa 31, 13:03:16 pm »

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #50 įjungtas: 2008 Spa 31, 13:31:24 pm »
Ta prasme, kad "mokytojas" - kad ir tas, iš kurio pasisemi žinias kad ir per seminarus kokius, ne kasdien, o treneris - tas, kuris treniruoja kasdien? Ir rūpinasi ne tik kaip tau perduot žinias, bet ir treniruočių drausme?
Ar kažkaip visgi kitaip?
Panašiai:)
Viską ką čia teigiu esu patyręs savo kailiu. Buvau fanatiškas mokinys, darydavau papildomas treniruotes, važiuodavau autobusu - galvodavau, miegodavau - sapnuodavau. Bet taip jau yra, kad žmogus nukrypdamas į vieną pusę, apleidžia kitą. O treneris mato, nukreipia, paspaudžia.

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #51 įjungtas: 2008 Spa 31, 16:00:42 pm »
Man kažkaip mokytojas priimtinas labiau nei treneris. Ypač kovos menuose. Nes treneris labai jau su dresiravimu man asocijuojasi. O aš lyg ir mokau, o ne dresiruoju...
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #52 įjungtas: 2008 Spa 31, 16:06:47 pm »
Man kažkaip mokytojas priimtinas labiau nei treneris. Ypač kovos menuose. Nes treneris labai jau su dresiravimu man asocijuojasi. O aš lyg ir mokau, o ne dresiruoju...
O instruktorius?

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #53 įjungtas: 2008 Spa 31, 16:10:39 pm »
Šitą pastebėjau iš pagarbos, kurią rodo tamstai jūsų auklėtiniai. Ypač iš V.T ir S.G. Respect  :respect:
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #54 įjungtas: 2008 Spa 31, 19:07:29 pm »
Man irgi labiau priimtina - mokytojas. Bet dar tavęs neperkandau, ar tik ruoši čempionus, ar dar juos "skalpuoji" už gatvės kovas? Kad tave čia gerbia jau pastebėjau.

« Atsakyti #54 įjungtas: 2008 Spa 31, 19:07:29 pm »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #55 įjungtas: 2008 Spa 31, 19:15:51 pm »
Man irgi labiau priimtina - mokytojas. Bet dar tavęs neperkandau, ar tik ruoši čempionus, ar dar juos "skalpuoji" už gatvės kovas? Kad tave čia gerbia jau pastebėjau.
Čia pasiskaityk. Gal kas paaiškės  ;-) Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Šalis: lt
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #56 įjungtas: 2008 Spa 31, 22:24:18 pm »

Keista sąvoka "gatvės kovos". Manau, kad dauguma tų kurie skaito ar rašo į šį forumą - net neįsivaizduoja, kas tas yra, ir mano nuomone - geriau net nereikia, kad žinotų.
O tų kurie dalyvauja gatvių/šaikų muštynėse mūsų gretose aš nemačiau. "Buduliai" nemėgsta išvedžiojimų.. :)
Ir nenorėčiau, kad kuris nors iš mūsų trenerių/mokytojų/sensejų ruoštų tokius mokinius, nes mokinys tai ne tik kumščius įvaldęs individas, bet ir tuos kumščius suvaldantis individas..  Aš taip manau. Bet čia tokia plona linija kad..  :o
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs regi

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 712

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #57 įjungtas: 2008 Lap 01, 00:30:38 am »
Keista sąvoka "gatvės kovos". Manau, kad dauguma tų kurie skaito ar rašo į šį forumą - net neįsivaizduoja, kas tas yra, ir mano nuomone - geriau net nereikia, kad žinotų.
O tų kurie dalyvauja gatvių/šaikų muštynėse mūsų gretose aš nemačiau. "Buduliai" nemėgsta išvedžiojimų.. :)
Ir nenorėčiau, kad kuris nors iš mūsų trenerių/mokytojų/sensejų ruoštų tokius mokinius, nes mokinys tai ne tik kumščius įvaldęs individas, bet ir tuos kumščius suvaldantis individas..  Aš taip manau. Bet čia tokia plona linija kad..  :o
:handshake: :handshake: :handshake: :-D :respect:, net neturiu ka pridurti  :D

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #58 įjungtas: 2008 Lap 03, 11:14:37 am »
Pritariu. Iš jūsų trenerių nežinau, bet pastebėjau, kad yra treneriukų, kuriems nelabai svarbu ką su savo žiniom nuveikia jų auklėtiniai. Pats buvau keletą kartų "pasigalvojimui" išmestas iš treniruočių už "gatvės kovas", nors man tada atrodė, kad gyniau teisybę. Dabar esu dėkingas tam žmogui. Ir toks žmogus daugiau negu treneris.

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #59 įjungtas: 2008 Lap 03, 11:55:32 am »
Nežinau ar čia pasakysiu į temą..... Šitame saite esu naujokas. Kai jį atsitiktinai radau, apsidžiaugiau. Bet dabar susidarė nuomonė, kad dauguma čia mėgsta tik pešiotis. Suprantu, kovotojų kraujas. Bet atrodo, kad dauguma čia puola ginčytis, net gerai neįsiskaitę į teiginį. O dar neduok dieve, iškelsi klausimą, kuris griauna vyraujančią nuomonę. Taigi negyvai užkapos. Čia toks šito saito stilius? O gal čia išpirkta teisė į tiesos monopoliją?
Manau, kad tikrai čia nesėdi "buduliai", ir kad dauguma iš jūsų pakankamai išliejo prakaito ir apsilaužė kaulų, kad turėtų svarią nuomonę... Nu bet, pamiršus esmę, ginčytis ten, kur nėra ginčo???????

« Atsakyti #59 įjungtas: 2008 Lap 03, 11:55:32 am »