labas vakaras visiems,
na laiko praleidau visa sita tema skaitydamas.Labai daug geru reakciju , daug ir méslo...
Gal praleidau ka , bet is viso ka cia perskaiciau , tiek pasakyto ar parodyto (vidéo klipuose) aptarinéjimus ir svarstymus gerai ar blogai nemaciau jokio konkretaus patarimo ar pasiulymo skirto savyginai gatvéje.
Réalybé sporte:
Ribotos smugiu galimybés , taisyklés...
Realybé gatvéje:
néra nei taisykliu , nei ribu...
Isvada:
jeigu jau tau tenka papulti i réalia mustyniu situacija , galvoti nereikia - kas pirmas susmugiavo , tas dazniausiai islosé.
Bazinis paruosimas:
gerai , bet gatvéje kojos kelti auksciau nei bamba-retai kada reikia...
Automatika vieno ar kito veiksmo eigoje- slamstas , nes neimanoma sureaguoti (realybéje) is kur pareis smugis ir be to néra reikalinga , kadangi ( pasikartosiu) kas pirmas susmugiavo , tas ir islosé ( tankiausiai)
Gatviu kovos pagrindas:
visos mustynés(99%)prasideda nuo "bazaro", daugumoje atvéju niekas neateina is niekur ir i snuki tau netrenkia...
Savigarba - vienas is pagrindiniu zmogaus charakterio bruozu gatvés kovoje nugaléti...
Kodél???
todél , kad save gerbiantis zmogus , pagaus pirma jo pazeminimo momenta (tas kuris kalba , ne visuomet seka savo sneka-realybé) ir cia bus veiksmas...
Koks veiksmas???
Mes nezinome kas pries mus stovi , todél reikia pridéti maksimum pajégu ji nugaléti..
Tai reiskia:
kovoti reikia ne ordinariais budais, tai yra-gerklé , akys , ausys , riesutéliai (kiausiai)...
PVZ:
(to ka mane mokino atitinkamose strukutrose):
jeigu jusu priesininkas gan toli , prieiti reikia ramiai , nekeliant agresijos, (zinoma jeigu kova yra neisvengiama),priéjus i smugini atstuma, iseiti is priesininko smugio trektorijos ( jeigu jus esate kairys- i desine , jeigu jus esate desiniarankis i kaire( is jusu pusés),trumpas smugis puskumsciu i gerkle ,ta pacia rnka kuria buvo padarytas smugis i gerkle , paimti priesininka uz sprando ,traukti i save , kelias i pilva, zingsnelis i priesininko uznugari , (kadangi jis yra priduses nuo jusu smugio i gerkle,jus turite laiko susiuorentuoti), smugis i priesininko pakinklius kojos péda(is virsaus i apacia), tuo paciu metu apkabinat priesininko spranda (budamas uz jo nugaros , kaire ar desine ranka - priklausomai nuo to - jus esate kairys ar desinys)ir cia jau nuo agresijos pobudzio spresti - nusukti jam spranda ar tik miego arterija uzspausti...).
Pries daugiau priesininku - patarimas bergzdzias- reikalaujantis laaaaabai , laaaabai daug treniruociu ir GATVINES PATIRTIES...
Viena ka noréciau pasakyti - viskas , kas draudziama sportinéje kovoje -pagrindas gatviu mustynése!
Isvada:
jus norite pasiekti aukstu sportiniko titulu - sportuokite...
norite iveikti , apsiginti ar apginti savo ar kieno nors garbe - treniruokités, muskités...
Sportas ir mustynés ne visuomet suderinami dalykai...
Pagrindas:
(ka mane ismokino)
jeigu as pakylu nuo mano kréslo kazka musti - tas asmuo yra uzmustas iki to , kai as ji palieciau ( mano galvoje ).Tol kol esu gyvas - esu nenugalétas.
Viskas ka parasiau cia , néra skirta dideliems ir stipriems ...

, noréjau duoti supratima jauniems , pradedantiems ilga kovos meno kelia entuziastams...Ne viskas auksas kas blizga

Jauciu bus daug priestaravimu mano pamokslams

Pagarba tikriems - yra cia tokiu...

Su pagarba Dorulas