Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

mityba

<< < (15/16) > >>

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNepyk, bet man čia anoreksija kvepia... 160 cm ūgis, 50 svoris, kitoj temoj įrodinėjai, jog nesi liesas, šitoj - dar gražiau - lašiniai mat jam kaupiasi su tokiu svoriu...  :chmm:
Jau tu tik nepradėk maisto normuot, jei tau vaidenasi, kad ten pas tave kažkas kaupias, tai nepakenks padaryt pratimų pilvo presui ir šlaunims, o anksti pradėjus normuot maistą paskui gali visam gyvenimui medžiagų apykaitą susigadint. Ar tau to reik?

--- Baigti citatą ---
Pilnai pritariu Stripuliui :handshake:
Normalus vaikas, reikia sportuoti, o ne lįsti į pensininkų temas. Viršsvoris aktualiau būtų man, bet nesuku dėl to galvos.. :D

paslaptis:
Smauglys į Vyrų kategoriją pereidinėja:-)

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSmauglys į Vyrų kategoriją pereidinėja:-)

--- Baigti citatą ---
Jau perėjo :teisejas:

siamas:

Yra nuomonė kad geriausiai įgauti pilvo formą padeda alus  :kikena:
Čia buvo atsąkymas į jau ištrintą žinutę.

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNepyk, bet man čia anoreksija kvepia... 160 cm ūgis, 50 svoris, kitoj temoj įrodinėjai, jog nesi liesas, šitoj - dar gražiau - lašiniai mat jam kaupiasi su tokiu svoriu...  :chmm:
Jau tu tik nepradėk maisto normuot, jei tau vaidenasi, kad ten pas tave kažkas kaupias, tai nepakenks padaryt pratimų pilvo presui ir šlaunims, o anksti pradėjus normuot maistą paskui gali visam gyvenimui medžiagų apykaitą susigadint. Ar tau to reik?

--- Baigti citatą ---
Nu nesakyk... Prie mano buvusių (apie) 172 cm, svoris buvo apie 55. Liesas raumuo buvo (tai ne dabar, kur tas liesas raumuo slepiasi po lašinių sluoksniu). Buvau tikras  :shit: fabrikas. Valgydavau kaip suaugęs, o svoris nekilo, o kaip norėjosi... O ir piliečio KMI yra normalus.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją