Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

mityba

<< < (14/16) > >>

WiliuX:
girdėjau, kad sportuojantiems labai svarbu gauti maisto su daug baltymų, taigi pamačiau kad varškėj jų labai daug. Tai gar gerai valgyt po treniruotės varškę? ar yra geresnių variantų?

Vitiokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtigirdėjau, kad sportuojantiems labai svarbu gauti maisto su daug baltymų, taigi pamačiau kad varškėj jų labai daug. Tai gar gerai valgyt po treniruotės varškę? ar yra geresnių variantų?

--- Baigti citatą ---

Pliurpet čia nesamones. Kiekvienoj sporto šakoj yra skirtinga mityba. Pagal save galiu papasakot. Turiu drauga, kulturistą, kuris atsisako riebalų beveik visiškai, o man, imtynininkui jų reikia. Gaunasi, mityba jau skiriasi. Baltimų ir angliavandenių reikia visiems. Jei norite sužinoti kokia mitybą tinka jums, nepagailėkite kelių šimtų litų, nueikite pas gerus daktarus ir jie jums ją sudarys.

Vygintas:
Man 13metu sveriu 50. Bet svoris kaupiasi ne ten kur reikia. Ant pilvo ir slaunu. Kiek man reikia valgyti kad ant tu vietu sumazetu lasiniai?

Prieš kurdamas temą, pasiskaityk bent jau tame skirtuke esančias temas. E.G.

siamas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiMan 13metu sveriu 50. Bet svoris kaupiasi ne ten kur reikia. Ant pilvo ir slaunu. Kiek man reikia valgyti kad ant tu vietu sumazetu lasiniai?

--- Baigti citatą ---
Pradžiai bent porą kart į savaitę pabėgiok krosiukus nors po penkis kilometrus, tada gal nereiks būnant tokio amžiaus galvoti apie maisto dozavimą.

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiMan 13metu sveriu 50. Bet svoris kaupiasi ne ten kur reikia. Ant pilvo ir slaunu. Kiek man reikia valgyti kad ant tu vietu sumazetu lasiniai?

--- Baigti citatą ---
Nepyk, bet man čia anoreksija kvepia... 160 cm ūgis, 50 svoris, kitoj temoj įrodinėjai, jog nesi liesas, šitoj - dar gražiau - lašiniai mat jam kaupiasi su tokiu svoriu...  :chmm:
Jau tu tik nepradėk maisto normuot, jei tau vaidenasi, kad ten pas tave kažkas kaupias, tai nepakenks padaryt pratimų pilvo presui ir šlaunims, o anksti pradėjus normuot maistą paskui gali visam gyvenimui medžiagų apykaitą susigadint. Ar tau to reik?

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją