Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai
mityba
coffeedrinker:
valgau viska ka mama padaro ir treneruojuosi daug, ir rezultatas kyla (pamazu, bet kyla), ir nesuku galvos del to ka valgyt ir ko ne. mesos privengiu, bet cia daugiau del jautrios dusios gyvunu atzvilgiu. ir jau daug metu as taip. per tuos metus pasiekiau geru rezultatu ir kovose (nuuu.. gatvej), ir begime, ir jegos rodikliai, kaip mano svorio zmogui, neblogi. svarbu pries treneruote neprisiest, o del kito neverta sukti galvos. beje jokiu papildu niekad nesu vartojas (nenaturalu. isitikinimai).
Saxum:
Jei kalbėt apie taisyklingesnę mitybą, tai keli esminiai punktai yra:
1. Kuo daugiau žalumynų! Man labiausiai patinka įvairios namų sąlygomis pagamintos salotos (daug variantų yra, iš vaisių, iš daržovių, receptų pilna internete)! Sveika ir skanu.
2. Rupi juoda duona.
3. Kefyras ir pasukos.
4. Varškė.
5. 2-3 kartus per savaitę liesos mėsos.
6. Ir aišku visokios kruopos bei košės (grikiai, avižos, ryžiai, etc.).
Šiaip tokia piramidė yra, ją pasistudijuok, ten daugmaž padoriai viskas.
Po triešos reiktų angliavandenių, kiek vėliau ir baltymų nepamiršt. Prieš triešą irgi angliavandenių reikia. Ale kažkur jau nemažai buvo rašyta. Kažkur net su skaičiukais buvau surašęs :-)
Smauglys:
Žolės ne vyrams :sumo2:
Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiŽolės ne vyrams :sumo2:
--- Baigti citatą ---
Na, Jūs teisus, bet tik iš dalies :oops: Nelabai ir aš mėgstu visokias petruškas ir pekino kopūstukus...Vaisius labai mėgstu, o ypač obuolius, bananus ir vynuoges...
O šiaip tai daržovių reiktų valgyt daugiau, bet kažkaip ne visada man jos lenda...
kiF:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiMokslininkai jau seniai įrodė, kad nedidelis kiekis alaus kasdien TEIGIAMAI veikia žmogaus organizmą.
--- Baigti citatą ---
Nedidelis tai stikline ar butelys? :) Rimtai, reik zinot. Bo susigalvoju kartais tipo risu su alum :kikena: o paskui nesuprantu kam cia rist (ypac kai koki sashla pasikepi). Siaip isivaizduoju kad butelys per diena virsytu "nedideli kieki". 183cm/75kg speju kad 1 stikline butu
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją