Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

mityba

<< < (7/16) > >>

pack:
 prie to paties paklausiu ar mirc'e turite kanala? [/quote] kazkada dariau ,bet nelabai populiarus #fighters !!!! ;-)

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
54kg reikia įtilpt į svorio kategoriją -55

--- Baigti citatą ---

Ech.... Man tokias problemas :D 130Kg. Nu ir ka jei pvz. bus nors ir 120? :D Kategorijai nuleisti daugiau reikes. :P

lakuka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Ech.... Man tokias problemas :D 130Kg. Nu ir ka jei pvz. bus nors ir 120? :D Kategorijai nuleisti daugiau reikes. :P

--- Baigti citatą ---

Patikėk, kai nelabai yra iš ko mest ir dar reikia turėt jėgų treniruotėm, tai jau šiokia tokia problema :D

Dojo:
mano draugas kuris nori mest svori nejo pas instruktoriu kuris sudare jam asmenine treniruociu sistema ir pasake, kad visu pirma atsikratyt reikia pomegio valgyt nakti, bei per diena valgyt kokius 10 kart, jis turejo omeny po truputi, uzsimanai valgyt, suvalgai obuoli, kitakart uzsimanai valgyt, vel ka lengvo, neleist but alkanam ir neprisiryt. pats sios metodikos nebandziau, bet gal verta pabandyt ant saves ir efektivuma pajusiu.

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtimano draugas kuris nori mest svori nejo pas instruktoriu kuris sudare jam asmenine treniruociu sistema ir pasake, kad visu pirma atsikratyt reikia pomegio valgyt nakti, bei per diena valgyt kokius 10 kart, jis turejo omeny po truputi, uzsimanai valgyt, suvalgai obuoli, kitakart uzsimanai valgyt, vel ka lengvo, neleist but alkanam ir neprisiryt. pats sios metodikos nebandziau, bet gal verta pabandyt ant saves ir efektivuma pajusiu.

--- Baigti citatą ---

Kažkada senose knygose apie lakūnus skaičiau, kaip bičui reikėjo skubiai 10Kg numest, nes kitaip parašiutai jo nelaikė. Dieta paprasta - obuoliai ir kefyras... kiek nori :) nors ir iki apsiš..... sako, kad per savaite į normas grįžo ;)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją