Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

mityba

<< < (5/16) > >>

lakuka:
O kaip jum gerai, vyrukai, kai reikia svorį augint. Man prieš varžybas tekdavo mest svorį. o kai į suaugusius perėjau dar ir numest teko 5kg.. ir dabar YPAČ turiu prižiūrėt savo mitybą, kad nepriaugčiau.
Todėl mityboje apsiriboju vištiena, veršiena, daržovėm, vaisiais ir pan. kartaiskokių košių valgau, nors nelabai jas mėgstu.. :rolleyes:

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO kaip jum gerai, vyrukai, kai reikia svorį augint. Man prieš varžybas tekdavo mest svorį. o kai į suaugusius perėjau dar ir numest teko 5kg.. ir dabar YPAČ turiu prižiūrėt savo mitybą, kad nepriaugčiau.
Todėl mityboje apsiriboju vištiena, veršiena, daržovėm, vaisiais ir pan. kartaiskokių košių valgau, nors nelabai jas mėgstu.. :rolleyes:

--- Baigti citatą ---

O tai kiek gi tu sveri????

OSU:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO kaip jum gerai, vyrukai, kai reikia svorį augint. Man prieš varžybas tekdavo mest svorį. o kai į suaugusius perėjau dar ir numest teko 5kg.. ir dabar YPAČ turiu prižiūrėt savo mitybą, kad nepriaugčiau.

--- Baigti citatą ---
Vienu zodziu esi vegetare :)

lakuka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
O tai kiek gi tu sveri????

--- Baigti citatą ---

54kg reikia įtilpt į svorio kategoriją -55

lakuka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiVienu zodziu esi vegetare :)

--- Baigti citatą ---

turbūt galėčiau save tokia pavadint, jei vištiena ir veršiena nesiskaito mėsa :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją