Aš maitinuosi pakankamai chaotiškai, dažniausiai vieną kartą per dieną ir vėlai vakare. kol kas jokių neigiamų pasekmių, apart kartą į pusę metų ar rečiau mane aplankančio vidurių užkietėjimo (kai pamiršti dvi dienas iš eilės pavalgyti ir žinoma - išsikakoti), nepatyriau.
dėl baltyminių papildų - geras daiktas, tik kainuoja nemažai. radau alternatyvą - dabar maximose ir rimi yra pirkti tokių sojos dribsnių - oranžinis su žaliu maišelis - kaip cornfakes su pienu gali krimsti, gali į kiaušinienę įsiplakti - baltymų turi 51% sauso svorio. 250 gr pakelis ~3lt.
bet kokiu atveju pradėjęs daugiau valgyti, turi pradėti daugiau judėti.
man nutukimas vargu ar gresia - medžiagų apykaita greita, bet esu pastebėjes, kad kitiems būna problemų, pradejus valgyti papildus ir kokiai savaite apleidus sportą.
dar prisiminiau - egzistuoja vaistinių preparatų grupė, vadinama nesteroidiniais anabolikais. jie pagreitina medžiagų apykaitą, bet neturi jokio hormoninio poveikio.
vienas ju buvo kalio orotatas, kurio 10 tableciu kainavo vaistineje be recepto 32 kap. dabar pas mus jis dinges, nes neperregistruotas, baltarusijoj 100 tabl kainavo ~4 USD.
apie anabolini poveiki sužinojau atsitiktinai - juos mano motinai išrašė nuo širdies. perskaičiau informacinį lapeli ir pabandžiau pats. efektas teigiamas - po treniruotės atsistatai greičiau, nebūna "persidirbimo", bet ir nesiputi kaip balionas ir stogas nevažiuoja.