Pagrindines diskusijos > Savigyna
Kaip dažnai tenka naudotis savigynos įgūdžiais?
Saxum:
--- Citata ---
Storas?... ;)
Savigynos???... :shock:
:-]
Tai civiliokai sugedusiomis karmomis nuo to “bat-man_o“ :bat: greičiau turi “savigintis“... :angel:
--- Baigti citatą ---
Jei kas prisikabina - visi atsakomieji veiksmai yra savigyna. Net jei tai puolimas, užpuolimas, bet jie atlikti iš savigynos paskatų :D
Sei-i:
Jei jau vadovautis paskatomis... ;) Gerais norais kelias į pragarą grįstas!... :-)
Bet Karminis Žmogelis tuo ir ypatingas, kad jo tos visos paskatos yra šviesios auros atspalvio - nepaisant juodo smurto veiksmų... :angel:
Lonsas:
manau kad klausimas neteisingai uzduots. reiktu gal geriau paklaust kaip daznai tenka mustis. todel kad jai jau tenka kumsciais savigintis, tai cia jau nebeaisku kuris savigina uzsiima, nes abu konfliktuojantys pilieciai turi SaveGinti :), taip kad tokios savokos kaip savigyna man rodos ir nelabai yra :), nebent tokia kaip Sei-I daznai pabrezia, konflikto vengimas :) o tokiu atveju negali zinot kada panaudoji ta savigyna (isvengi konflikto) nes jai nesimusi reiskia ir nekonfliktuoji, reiskia saviginies :D
Sei-i:
--- Citata ---manau kad klausimas neteisingai uzduots. reiktu gal geriau paklaust kaip daznai tenka mustis.
--- Baigti citatą ---
Tada atsakau - vis rečiau... :D
--- Citata ---
todel kad jai jau tenka kumsciais savigintis, tai cia jau nebeaisku kuris savigina uzsiima, nes abu konfliktuojantys pilieciai turi SaveGinti :),
--- Baigti citatą ---
Nugalėtojai neteisiami, sako... :D
--- Citata ---
taip kad tokios savokos kaip savigyna man rodos ir nelabai yra :),
--- Baigti citatą ---
Yra. Tik labai jau tas baseinas prišlapintas... :-(
--- Citata ---
nebent tokia kaip Sei-I daznai pabrezia, konflikto vengimas :)
--- Baigti citatą ---
Pataisysiu: konfliktų NE VENGTI derėtų, o juos SPRĘSTI ir ĮVAIRESNĖMIS priemonėmis, ne vien kumščiais.
Tą turėjau omeny, ir apie tai bene paskutinis mano straipsnis tinklapio skaityklos Savigynos skyriuje.
--- Citata ---
o tokiu atveju negali zinot kada panaudoji ta savigyna (isvengi konflikto) nes jai nesimusi reiskia ir nekonfliktuoji, reiskia saviginies :D
--- Baigti citatą ---
Tai ir sakiau - ne “krūta“... :D
vartotojas:
To, ką retkarčiais tenka daryti, savygyna nepavadinčiau.
Jau greičiau "apgalvotas puolimas, siekiant kuo labiau sužaloti priešininką ir jį sunaikinti."
Gyvenu netoli stoties, todėl pagrindinį oponentų kontingentą sudaro narkomanai - fiziškai tikrai prastai pasiruoše, todėl su didesnėmis problemomis nesusiduriu. Vasarą jų būna mažiau, žiemą jie nuolatos renkasi laiptinėse, kartais ir nakvoja.
Kartais jiems reikia pinigų, ir jie jų prasimano vagiliaudami arba apiplėšinėdami senesnius gyventojus.
Numanau, jog neigsite mano poziciją, motyvuodami tuo, jog "gyvename socialioje visuomenėje, kurioje egzistuoja įstatymai". Visiška tiesa.
Bet jie neveikia taip, kaip turėtų, ir ne aš dėl to kaltas.
Be to, su mano minėtu kontigentu šiuo klausimu paprasčiau. Jie neturi įpročio skųstis teismams etc. Todėl per daug nekvaršinu sau galvos.
Beje, visiems realfight mėgėjams galiu rekomenduoti tokius susitikimus kaip treniruotės būdą. Priešininkai jie silpni, bet gyvybingi. kartais turi švirkštus, kuriais grasina. Turėtų būti įdomiau, negu spardyti kriaušę.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją