Taigi prieš 4 metus užvedžiau šitą temą. Svoris pasikeitė šiek tiek (svėriau 50 dabar sveriu 55) nors prisipažinsiu prieš ateidama pas Arimaną buvau užsidepresavusi tai svėriau apie 47

. Dabar valgau tikrai daug visą laiką tik ir galvoju ką čia suvalgius, mama sako, kad aš jau nebesveikai... Tai vat norėčiau paklausti tų kurie sportuoja aktyviai ir kurių medžiagų apykaita irgi yra labai greita, ar ir jums taip daug norisi valgyti ar man kažkas yra negerai? Mano svajonė yra sverti 60 kilų, jeigu tiek pavyks pasiekti džiaugsiuosi...Bet ar tai realu nes dabar sportuoju daug, pavalgau visą energiją išnaudoju ir vėl valgyti noriu

Žodžiu taip:
Aš lankau Niat Nam treniruotes 3 kart per savaitę, dažniausiai aprangą tenka džiovinti po treniruočių taip, kad ne š malu.
Namuose tomis dienomis, kai nėra treniruočių 50 atsispaudimų 50 pritūpimų 50 atsilenkimų
Valgau pusryčius tarp pusryčių ir pietų užkandžiauju visokiu šlamštu ,pietus (dažnai dvigubą porciją) , vakarienę ypač po treniruočių valgau du kartus.
Svoris svyruoja nuo 50-55
Du klausimai:
a) kaip padidinti svorį iki 60? Namų sąlygomis?(baltymų kokteilius gėriau dvigubomis porcijomis nepadėjo)
b) ką daryti su žvėrišku apetitu? Ar čia normalu ar nieko nedaryti, ar čia natūrali reakcija į aktyvias treniruotes? Ar man kažkoks sutrikimas (kažkur skaičiau kad viena mergina sirgo tokia liga, kad jos medžiagų apykaita buvo tokia greita, kad ji turėjo valgyti, kas 15 min. kitaip numirtų)