AutoriusTema: Shangy selfdevenc ara Choj sistema  (Skaityti 14660 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
Re: Choj
« Atsakyti #30 įjungtas: 2010 Sau 11, 09:48:52 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Truputi istorios apie Choj.
Grūdai žinias kovos galima vienas gautas German Popovim į tolimas Birma daugiau nei ketvirtį amžiaus atgal, derlinga dirva Rusijos sudygusių ir davė puikų dygimo.Mokykla saviginos Choj, isisavina geriausius pasiekimus tradicinės šeimos mokykloje Choj, karatė, aikido, Wushu ir užaugo ir dešimtys tūkstančių mokyniu ir talintigu instruktoriu.Kai kurie iš jų dirba specialios institucijos,MVD,Rusijos kariuomenės ir muitinė. Mūsų ekspertai dalyvavo dėstytojų mokymo saviginos VDV. G. Popov daugelį metų dirbo saviginos VDV konsultantas. Mokyklos bazes 1992m. buvo ikurta Asociacija kovos menų Choj, apimantis daugiau nei 40 klubų ir specialieji profiliai iš įvairių regionų Rusijos ir SNG šalių.
Tačiau šios žinios ir aukščiausio lygio toli senovės ir egzotiškomis Mianmaras, buvusi Birma šaknis.

Bandisiu toliau parasiti visa istoira iskart sakau kad ne labai gerai rasau letuviskai.

Čia kas? Google translate?
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #31 įjungtas: 2010 Sau 11, 10:03:42 am »
Truputi istorios apie Choj.
Grūdai ...

Geriau jau tada rasyk rusiskai.
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #32 įjungtas: 2010 Sau 11, 11:56:38 am »
Na, kabino mane ta tema...Si sistema- labai abejoju ar turi tiek salininku, nes net Rusijoje nera zinoma, tik tam tikrame rate ir jokiu budu ne VDV ar dar kazzkokiame. Cia ta tik reklama teigia. Stilius aplamai issivystes Rusijoje- Birmoje jo tera apatiniai rubai, iki tikro stiliaus butent tas coj neisaugo, bet nereikia jo maisyti su kinieciu choi mokyklomis. Taip, Popovas ten buves, nes buvo diplomatas ar ambasadorius tuose krastuose, tai galejo kazko pramokti. O tokiu sasaju ju karate jis negali net tureti, nes jos saknys- kaip ir mineto meistro is Birmos- yra greiciau Kinija, Tailandas. Kovos menu enciklopedijoje tas stilius- choi- yra tik kinietiskas darinys ir beje, labai rimtas. O rusiskas choj- kaip baltarusiskas vietvodao vovinam...Ta stiliu kazkada labai norejo isplatinti " Technika molodiozi" zurnalas, is kurio net mokiausi, susirasinejau pastu su meistru Igoriu is Piterio...Nezinau, ten saknys gal ir geros, bet pabaiga tai misinys tokiu dalyku, kurie kartais net nedera...Tiesa, BFP ir spec. technikos niuansai geri- isejimai, sugriebimai. artimos kovos aspektai- bet jokio aikido ten nejutau. Rusiskasis dziudo- grubokas, atidirbtas gal iki 1 max2 dano ... 
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs Bushi

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2008
  • Žinutės: 468
  • Amžius: 35
  • Šalis: 00
  • Bushi

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • www.fightclub.lt
« Atsakyti #33 įjungtas: 2010 Sau 11, 12:01:25 pm »
Aikido meistro vardas ne Morihay Usiby, o Morihei Ueshiba.. Saunu, kad stengiesi, bet geriau ikelk nuoroda kur radai aprasytaji straipsni originalo kalba,o ne per google redaguok.
.

Andrej

• Svečias
« Atsakyti #34 įjungtas: 2010 Sau 11, 12:29:02 pm »
dainiux
VDV šita sestema buvo destoma, taip pat buvo išlieista knigu.
Sita sistema dabar vaidinasi Shangi
Taip dabar yra geresniu technikos.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #34 įjungtas: 2010 Sau 11, 12:29:02 pm »

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #35 įjungtas: 2010 Sau 11, 12:32:49 pm »
Rusijai labai būdinga, kai super slapta kažkokios egzotiškos šalies šeimos mokykla staiga atsiranda ten ir dar dėstoma ruso. Tokia masė žmonių mėgstančių pasikabinti makaronus ant ausų pritraukia ir makaronų kabintojų. :luztu:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Andrej

• Svečias
« Atsakyti #36 įjungtas: 2010 Sau 11, 12:56:47 pm »
Smauglys
Aš nenoriu reklamoti šita sestema tik truputį istorijos, gal kam bus idomu.
Ir nenoriu nekam kabinti makaronu.

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #37 įjungtas: 2010 Sau 11, 13:26:20 pm »
Smauglys
Aš nenoriu reklamoti šita sestema tik truputį istorijos, gal kam bus idomu.
Ir nenoriu nekam kabinti makaronu.
Aš ne apie tave. O apie asmenis, kurie dėsto Rusijoje super slaptas šeimynines sistemas. O info visokios idomu gauti forume. Tad drąsiai rašyk viską, kas tau atrodo įdomu ir naudinga.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #38 įjungtas: 2010 Sau 11, 20:47:15 pm »
O apie asmenis, kurie dėsto Rusijoje super slaptas šeimynines sistemas.
Nu jeigu yra tokias super slaptas ir netgi seimynines sistemas, iskur tu apie juos zinai  :oho: :D 

Rusu kovos menai tai yra pakankamai abstraktus dalykas, nes ju pagrindas yra principai, todel kiekvienas zmogus ir sugeba sukurti savo asmenini stiliu.  Taigi norint suprasti konkretu rusu kovos mena, reikia jau gylintis sio kovos meno ikurejo biografija ;)
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #39 įjungtas: 2010 Sau 12, 01:24:53 am »
Andrej, manau, nebūtų niekas prieš, jei tu savo pirmą žinutę įmestum rusiškai, o aš ją išversčiau ;) Arba gali man į PM parašyt, aš išversiu... Būtų gal ir visai įdomu.
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #39 įjungtas: 2010 Sau 12, 01:24:53 am »

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #40 įjungtas: 2010 Sau 12, 12:04:42 pm »
Andrej, manau, nebūtų niekas prieš, jei tu savo pirmą žinutę įmestum rusiškai, o aš ją išversčiau ;) Arba gali man į PM parašyt, aš išversiu... Būtų gal ir visai įdomu.
Vienoje knygoje pas mane buvo labai daug info apie sia sistema, bet kad VDV mokytusi ar kitos strukturos, net pats ikurejas neuzsimine. Atvirksciai, Germanas sake, kad ta sistema- net ne masems, o tiems zmonems, kurie nori pazinti save, t.y. tai traktuoja kaip kovos mena. O apie koki kovos mena VDV galima kalbeti, kada ten - RU- sauktiniu armija, patarnauja 2 metus, is kuriu 1 metai dembelis ir nieko nebedaro? Serzantu mokyklos, kuriose buna 6 men. to neapmoko. Kai tarnavau as, mano stabo virsininkas buvo Gerb. Jankauskas, zmogus, 10 metu - kol vyko karas Afganistane- ruose desantininkus tam karui...Va reikia jums paklausyt, ka jis pasakodavo apie ta paruosima. Jis pats- sambo meistras . Beje, tikrai kovinio sambo, su gerai pstatytais bokso smugiais. O su ginklu ir pries ginkla dirbdavo nuostabiai.
Tai tesiant tema apie Choj rusiskame variante, per daug ten sudetinga net pradine technika, kad ja imtu aiskinti ir jos  mokyti VDV ar kitus kariu. Yra paprastesniu metodiku, kaip ta padaryti. Ar Gerb. Andriejus pats ragavot tos technikos? Ar bet kurio kungfu, kuris yra sudetingas savo stovesenomis, perejimais ir blokavimo- smugiavimo technikomis? Juk tai labai sunku, Andrejau! Ten metu metus reikia slifuoti vien baze! O knyga maciau, dar kokiais 95-96 jau turejau is RU atsiusta...Ji yra, bet esmes ji nepakeicia- stilius per daug sudetingas masems...
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Andrej

• Svečias
« Atsakyti #41 įjungtas: 2010 Sau 12, 13:52:45 pm »
dainiux
Iškur pas mane šita info, tiesiog mane moke venas zmogus kuris tarnavo kareminei VDV. Isai teigė kad buvo grupė zmunių, kuria tą sistema pranoko jios vaidindavo Šakali. Pas juos buvo spraringai kurie greitai pasibeigie nėko nematai ir nesupranti viskas jau begesi.
Taip pat ira kniga kur buvo parašita.

Atsijungęs Bushi

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2008
  • Žinutės: 468
  • Amžius: 35
  • Bushi

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • www.fightclub.lt
« Atsakyti #42 įjungtas: 2010 Sau 12, 13:54:14 pm »
dainiux
Iškur pas mane šita info, tiesiog mane moke venas zmogus kuris tarnavo kareminei VDV. Isai teigė kad buvo grupė zmunių, kuria tą sistema pranoko jios vaidindavo Šakali. Pas juos buvo spraringai kurie greitai pasibeigie nėko nematai ir nesupranti viskas jau begesi.
Taip pat ira kniga kur buvo parašita.

Andrej, kokioje knygoje apie tai rasoma?
.

Andrej

• Svečias
« Atsakyti #43 įjungtas: 2010 Sau 12, 14:19:43 pm »
Bushi
O. Сагоян.    Путь Воина.

Andrej

• Svečias
« Atsakyti #44 įjungtas: 2010 Sau 12, 14:26:21 pm »