Aišku. Tai ta pati mokykla. Aš pats biškį iškreipiau pavadinimą. Tikrasis pavadinimas yra cai li fo ciuan arba dar labiau žinomas čoi ly fut. Aš pats girdėjau, kad tai yra Pietų Kinijos stilius, tačiau labai daug dėmesio skiriantis kojų darbui (t.y. smūgiams, pakirtimams, smūgiams pašokus ir t.t.), kuris paprastai nebūdingas Pietų stiliams. Daugiau informacijos kreipkis į gerb. Lapiną.
nifiga, kolegos

Choi Lee Foot nėra tas pats kas "Škola Čoj'.
pastaroji yra vieno Rusijos diplomatinio darbuotojo parvežta sistema, kurią, anot jo, jis užsiiminėjo pas meistrą Tu An Diną (Birmoje, jei neklystu). Neva tai yra "gervės ir gyvatės" stilius. Kiek jame autentikos, negalima patikrinti. Iš vienos pusės, II kartos Čoj (Smirnovo propaguojamą) kai kas vadina "novodielu", bet iš kitos pusės, sistema gana įdomi ir logiškai pagrįsta.
Karate ir aikido, kiek žinau, prieš tai ten nesimokina. Gal tiesiog išorinis panašumas ar III kartos supernovodielai

Bet ryšys su minėtom sistemosm yra, ir gana tiesioginis. Tu An Dinas yra bendravęs su Ueshiba. Tą man teigė vienas gana gerbtinas žmogus.