Tai apsispręsk ar nori matyti nesurežisuotas kovas, ar šou? Kaip bebūtų gaila reali kova nėra tokia graži ir efektinga kaip kovos menų filmuose. Man pavyzdžiui svarbu buvo sužinoti, kas realiai stiprus kovotojas, o kas tempiamas kuriant visokius reitingus ir t.t.
Man gali ir kelias valandas valiotis parteryje ar guleti apacioje praktiskai laikydamas tik vienas kita, gal tam, kas to nesuvokia tai neidomu, o as pats megejisku megejiskam lygyje tai isbandziau ir suvokiu, kiek reikia smarves tureti jai norima kovoti pagal tokias taisykles.
Suvokiu kas yra beveik reali (beveik, nes visgi ji sportine) kova, o kas yra gatves kova. Ir puikiai zinom, kad tokios realios sportines kovos buvo tik per kelis pirmus ufc (negalima buvo tik isdurti akiu ir kandziotis). Aisku lietuviskas RF tai ko gero tik susvelnintas pirmu ufc variantas, nes taisykliu cia da x*** (daug

). Cia pasiskaitykite jai kas netikit: Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti .
Man nepatinka kai po 30 sekundziu kelia kovotojus, nes taip atimamas didelis sansas laimeti graplingo atstovams (tas triukas buvo padarytas tv ziurovams, kad kovos butu idomesnes, bet realesnes nuo to jos tikrai nepatapo, kaip tik tapo labiau apribotos). Bet tiek to, zinau kur atejau ir kas bus, tad prie taisykliu kibti neverta. (nes pvz. bokse ju dar daugiau, bet nekuo jis nuo to svelnesnis nepasidare, atvirksciai, galva nuolat dauzoma yra, kaip kokia kriause, nes klincas jau maza reiksme turi, o ir statistikos rodo, kad mirtinu atveju bokse daugiau nei mma).
Tad jai pats pasakiai, kad nori suzinoti, kas stipriausias, tad butu saunu jai finaluose ir pamatytume, kas is tiesu stipriausias ir ryztingiausias. Finalineje kovoje neturetu buti vietos asmeniskumams (draugystei, gailesciui ir pan)!
Apie filmus su kovos scenom manau neverta net sneketi, nes dauguma tai bullshito, o ne kova ir ten tik nebent dar neko nesuvokiantiems vaikams, dar nedaug suvokiantiems paaugliams, nes suauges i tokius filmus tai ziureti gali tik pro pirstus.