Viskas buvo normaliai. Tik esmė, kad Kowno xebra pasišiko. Vilniuj tokio tipo turnyrai renka pilnas sales. Čia žiūrovų trūko. Gal sakau verta į save iš šalies pasižiūrėt, o ne verkt, kad nėra Kaune renginių?
Kam nepatinka parteris, tas į Realfight neis. ten mažiau pakazūchos, nei bulshido. Vyrai kovoja, kaip moka. Tai dažniausiai kova nueina į žemę. tai nėra gražu, bet suprantančiam patinka.
Fu... pavargau rašydamas. klausimų yr? į PM
Nu jau, nu jau
, nesutinku. Į pirmus bušido turnyrus irgi tiek rinkdavosi. Po to kai chebrytė įsiubavo valtį, pradėjo daugiau vaikščioti. Reikia daugiau viešųjų ryšių akcijų, intrigos (tipo primuškim Titaną
, arba Kns vs Aly (ar Vln
)
). Bet tam laiko reikia.
Antra, pažiūrėkit per visas federacijas kiek varžybų, varžybėlių vyksta. Kiekvieną savaitgalį po kelias. Jau reikia atsirinkinėti kur eiti. Man atrodo geriau RF rengti, kai tušti langai būna (gal anksti pavasarį). O čia dar žmona verkia, kad niekur nenusivedu...
Trečia, Vln du kart didesnis už Kns, be to vilniečiai pykti labai (kraujo man)
. Be to visi rymci kavniečiai į Vln išvažiuoja, pvz. Juozukas Statkev...
O man turnyras patiko, atsipalaidavau, su draugais pabendravau, va dar Saxum su Radiatorium pamačiau:D. Nors didelės įtampos nebuvo, bet laikas tikrai gerai ir greitai praėjo.
Bet, kad Lokys laimėjo, tai gėda. Taip tik per bušido gali būti (ten neišprususi chebrytė renkasi
). Lenkas 2:1
. Ir kur Radiatorius žiūrėjo, gal tikrai jam vietoj mineralinio alaus pastatė
.