Sportas > Imtynės
Imtynės: klasika, laisvosios, sambo, dziudo ir pan.
EzysGazuotas:
O kaip dėl BJJ?
Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSveiki,
man 36m. pries daugiau nei 20 metu lankiau laisvasias imtynes. Butu visai idomu pasimankstinti imtyniu srityje. Kazkaip dziudo netraukia visai, kaip suprantu lieka sambo, bet ar yra tokiu grupiu kur laisvos imtynes, graikiskos ar kazkas panasaus, kur paieskojau, tai suauge visur skaitosi nuo14-16m. kazkaip su tokiais nesinoretu varzytis, visgi nesu toks jaunuolis, jegos ne tos. Ugis 1.7m, svoris 74kg. Ka patartumet?
--- Baigti citatą ---
Tai eik pas Smauglį parteryje pakovot ;-) Bus nauji iššūkiai.
Andrejus:
Registruotis arba PrisijungtiO kaip dėl BJJ?
--- Baigti citatą ---
kad man sis trumpinys labai mazai ka sako. Jei yra smugiai i galva man visiskai netinka, nes yra atlikta regos korekcija lazeriu, todel smugiai neleistini, net po 10 metu nuo smugio gali nusislinkti ragena.
Del Smauglio, as pas ji ziurejau, realiai man kaip naujokui visiskai netinkamas laikas. Noretusi velesnio laiko, bet jis skirtas pazengusiems.
Man kilo klausimas del prie Mados kazkas rase, kad yra kazkoks klubas, gal kas zino tikslesni adresa ar pavadinima kas ten isikure?
Saxum:
Registruotis arba Prisijungtikad man sis trumpinys labai mazai ka sako. Jei yra smugiai i galva man visiskai netinka, nes yra atlikta regos korekcija lazeriu, todel smugiai neleistini, net po 10 metu nuo smugio gali nusislinkti ragena.
Del Smauglio, as pas ji ziurejau, realiai man kaip naujokui visiskai netinkamas laikas. Noretusi velesnio laiko, bet jis skirtas pazengusiems.
Man kilo klausimas del prie Mados kazkas rase, kad yra kazkoks klubas, gal kas zino tikslesni adresa ar pavadinima kas ten isikure?
--- Baigti citatą ---
Eina tie naujokai į grapplingą. Antradienis-Ketvirtadienis 18:00.
EzysGazuotas:
Registruotis arba Prisijungtikad man sis trumpinys labai mazai ka sako. Jei yra smugiai i galva man visiskai netinka, nes yra atlikta regos korekcija lazeriu, todel smugiai neleistini, net po 10 metu nuo smugio gali nusislinkti ragena.
--- Baigti citatą ---
BJJ aka Brzailiškas džiudžitsu. Kiek leidžia atmintis, ten tik imtynės, smūgių nėra... Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją