Sportas > Imtynės

Imtynės: klasika, laisvosios, sambo, dziudo ir pan.

<< < (13/19) > >>

dziudoka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKad tas hantelis taip "Real Fighte" kovotų... :-( Blyn,

--- Baigti citatą ---
o mes mokam labiau jį supykdyti, tai ir varo pas mus kaip  :E

RytisR:
atsiprasau, kad prikeliu sena tema, taciau nenorejau kurti naujos. Sumasciau eiti i brazilian jiu jitsu, kadangi didelio pasirinkimo ir neturiu, kadangi po darbo vaziuot valanda nenoriu i kluba ir gryzt tiek pat laiko.. Tai va noriu ka nors placiau suzinoti apie si stiliu konkreciai, klubo savininkas sako, jog tai mma, taciau jiu jitsu, visai supainiojo mane, antradieni eisiu apsiziureti kokia atmosfera tvyro ir kas ten per treniruotes, taciau noriu pasidometi pries tai, ar eit is viso, nes as noriu mustis, o ne gulinet ir vartytis ant grindu, nieko asmenisko, neisizeiskit niekas tik tai va ir klausiu ar yra smugiai siame stiliuje?..

Raimis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtiatsiprasau, kad prikeliu sena tema, taciau nenorejau kurti naujos. Sumasciau eiti i brazilian jiu jitsu, kadangi didelio pasirinkimo ir neturiu, kadangi po darbo vaziuot valanda nenoriu i kluba ir gryzt tiek pat laiko.. Tai va noriu ka nors placiau suzinoti apie si stiliu konkreciai, klubo savininkas sako, jog tai mma, taciau jiu jitsu, visai supainiojo mane, antradieni eisiu apsiziureti kokia atmosfera tvyro ir kas ten per treniruotes, taciau noriu pasidometi pries tai, ar eit is viso, nes as noriu mustis, o ne gulinet ir vartytis ant grindu, nieko asmenisko, neisizeiskit niekas tik tai va ir klausiu ar yra smugiai siame stiliuje?..

--- Baigti citatą ---
gaila, kad neatvykai šiandien į Kauną. Būtum pamatęs, kas tai per stilius. O šiaip ten tai ir yra daugiau vartymasis ir gulinėjimas ant grindų (ypač kai priešininkai panašaus lygio). Muštynių te nerasi

RytisR:
buciau Kaune tai eiciau i Titana be kalbu, bet ne Lietuvoje esu, tai ir sudeliauju atsiprasant. Ziuriu ir vel zlunga mano geri ketinimai sugrizt prie sporto  :punch: bet manau nueisiu ir pasiziuresiu, gal visgi yra kokia galimybe pasimust su kuo nors arba bent nukreips i kita sporto kluba.. susiparinau  :(

WiliuX:
GAL kas zinot Vilniuj graiku-romenu arba laisvuju imtyniu kluba,bet kad nebutu labai toli nuo fabijoniskiu nes nenoriu lankydamas po 2h autike sedet.
GERiausia butu jei pasakytumet adresa ir trenerio telefona

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją