Sportas > Imtynės

Imtynės: klasika, laisvosios, sambo, dziudo ir pan.

<< < (4/19) > >>

emigo:
Sei-i, beskaitant tavo atsakymus man ishkilo vienas klausimas.
sakai kad Kaune yra daugiau rimtu vietu uzsiimineti kovinemis sporto shakomis ar kovos menais (skirtumas man iki siol netapo aiskus).
tai kasgi yra toks tikrai rimtos vietos? ir kodel jos rimtos?
ir dar butu idomu suzhinoti, kas Vilniuje Rimtai uzsiema savo darbu ir rimtai uzsiema savo mokiniais?

Sei-i:
Aš kalbėjau apie Kauną, kaip Lietuvos kovos menų sostinę. Reklamos daryti niekam nesiruošiu, bet, vos ne kurį meną ar stilių paimtum, Kaune rasi stiprius jų atstovus ir klubus.

O kur tu nori pats eiti - tavo asmeninis reikalas. Aš eičiau į fechtavimą rapyromis. O šiaip sau...  :D

kastalomas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
--- Citata ---Sei-I jai surasi ne sportini varianta Sambo kaune, statau bokala! :D

--- Baigti citatą ---

Anksčiau tai tikrai būdavo, dar Storas tokią lankydavo :D Tik kai Nafta į shidokan persimetė, nebeaišku kas tai moko, reikia per pažįstamus ieškoti.

Kaune dar toks Gečiauskas yra, kažkada su Nafta kūręs tą lietuvišką kovinės savigynos variantą, bandyk jį surasti, bet jis labiau kikboksą moko, kiek Storas pasakojo (ir pas ką jam tik neteko užsiiminėti? :D)

--- Baigti citatą ---
nieko gero is Geciausko Lietuviskaja savigyna stabdo tobulejime

Paladinas:

--- Citata ---Sportinė sambo labai panašį į dziudo, tik kad gal technika variatyvesnė, nors smaugimų ir nėra (o juk buvo kažkada varžybose!).
--- Baigti citatą ---
Visu pirma sambo smaugimu niekad nebuvo, bent 15-kos metu begyje! :senis: Antra Dziudo nera skausmigu veiksmu kojoms (bent taip buvo priesh kokius desietka metu)... :senis:

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiVisu pirma sambo smaugimu niekad nebuvo, bent 15-kos metu begyje! :senis: Antra Dziudo nera skausmigu veiksmu kojoms (bent taip buvo priesh kokius desietka metu)... :senis:

--- Baigti citatą ---

Yra tokia sena gera knyga "Higher Judo". Tai ten ir kojų laužimai ir kaklo laužimai yra. Judo ir judo varžybos skiriasi :senis:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją