siaip asmeniskai man sestadieni vykusi varzybu dalis daug idomesne pasirode. finalas tiesa saknat siek tiek nuobodokas pasirode, vis katos ir katos 
Nu kaip, jei išėjai kaip ir visi padorūs lietuviai įpusėjus varžyboms, tada katos ir katos...
O apskritai katos negali būt įdomios nežinančiam, mano galva. Nors pritaikymas buvo jėgelė, buvau išsiilgusi

Vos ant tatamio neužlipau, per visas eiles

Tokios lomkės suėmė...
Šeštadienį varžybų dalis aišku, kad buvo įdomesnė. Azarto daugiau, paskui, ties finalu, daugiau režisūros, KAS turėtų laimėti... Pvz., finalinė komandinė kumitė išvis buvo kažkoks humoro vakaras, 4 teisėjai rodo taškus lenkui, pagrindinis taškų lenkui neskiria, 4 teisėjai rodo, kad taškų nebuvo, pagrindinis skiria taškus italui...
Na, šauniausiai pasirodė ir Oskaro už vaidybą nusipelnė mūsų pažiba sidabro medalio laimėtoja...
Nerealus pasirodymas - atsidengi, užlipi kitam žmogui veidu ant kumščio, efektingai nukrenti, pasivolioji - štai jau tu aštuntuke, vėl atsidengi, užlipi ant kumščio, dar efektingiau nukrenti, pasivolioji, štai jau tu ketvertuke, na, ir akivaizdžiai atsidengi, akivaizdžiai užlipi veidu ant kumščio, nukrenti su spec. efektais - dengiesi krisdama galvą rankomis, mūrijiesi veidu į tatamį, matyt, kad nesimatytų, kaip tu piktdžiugiškai kikeni, tada leidiesi atverčiama, maždaug 5 minutes vaidini mirusią ir mirtinai nokautuotą, tada atsikeli, priešininkė gauna du baudos taškus, ir toliau sau "kovoji"... Na, ir laimė, priešininkė tave perkanda, ir tau į veidelį nebesmūgiuoja, o už smūgius į korpusą baudos taškų niekaip negausi... Todėl tu pelnai tik sidabrą, o ne auksą, kaip buvo planuota ir vaidinta... Vaidinta buvo auksui, netvarka kokia tai
Manau, tikrai bus pasipiktinta bjauriu teisėjų darbu, neleidusių tokiai šauniai aktor... tpfū, sportininkei užlipti ant aukščiausio garbės pakylos laiptelio...