Teisingai,yra visokių....Gaila,kad šitas kovos rodymas buvo truputį ne vietoj .Yra situacijų,kur moterims tikrai labiau reikia kovoti už jų teises apart prieštaravimo žmonėms,kurie išmano,bent jau turėtų,apie tai ką kalba.
Sakot pritrūko argumentų?Na gerai,sakykim pritrūko.
Kartais tiesiog sunku ginčytis su žmonėmis ,kurie mato tik vieną tiesą .
Be to,aš nežinau koks buvo jūsų tikslas,bet man pasirodė,kad visas šitas cirkas ir buvo su intencija kažką įrodyt vyrams. Kaip jau rašiau ir pati pritarėte,nėra nei juodo ,nei balto,todėl nereikia įžvelgt kaltės vienpusiškai ir jaustis kažkokia nugalėtoja.Jūsų argumentai irgi nebuvo itin svarūs ir buvo daugiausia filosofijos.
Šiaip laiteriz labai gerai viską aprašė,nors visiškai nesutikčiau,jog skirtumas tėra jėga.
Nesijaučiu nugalėtoja ir tai nebuvo mano tikslas. Nugalėti kito žmogaus iš viso neįmanoma, bent pagal mano "filosofiją".
O dėl mano diskutavimo būdo - vėlgi kiekvienas turim savąjį, ir nė vienas neturėtume jo keisti pagal kito norus

Tada bus palaida bala ir nulinė asmens atsakomybė už save.
Jei pačiam žmogui jaučiasi, jog jis daro kažką negero, tada laikas keistis. Tik tada. Kiti niekad neįlįs į mūsų vidų ir todėl nežino, kas mums yra gerai, kas blogai.
Kas dėl vietos, laiko - vėlgi sprendžia tas, kuris kovoja... Nes būtent tas žmogus imasi atsakomybės už tai, ką daro ir už pasekmes to, kas buvo padaryta.
P. S. Paryškintai vietai - ten išvis apie savigyną nereikėjo ginčytis, ir bent iš mano pusės ginčo nebuvo, buvo pritarimas

Tarp kitko, nebe pirmą kartą, atsisekiau toj temoj, kas vyko prieš metus, vėl su Zen šnekėjom choru, ir vėl jis su manim ginčijosi...

Šiaip situacija analogiška man jau buvo, su Raimiu (Raimi, sorry, priminsiu). Mudu su juo Lonsui pasakojom, kad baseinas kačialkės neatstos. Šnekėjom tą patį, bet Raimis su manim ginčijosi. Paskui suprato, kad tai absurdas, ir man ilgam laikui paliko gerą įspūdį.
Tikėjausi, kad tą patį supras ir Zen, bet vidno nie sudba

Galų gale žmogus kuo vyresnis, tuo mažiau lankstus, sau irgi taikau.
O kas dėl "dirgiklių" - tai buvo negražu. Iš mano pusės žiūrint. Taip išties yra, bet svarbu, kaip tai pateikiama ir su kokia potekste.
Šiaip pačioj atmintinėj buvo panaudoti ir Lonso, Paladino, Smauglio, Snark, Maat ir dar kažkieno, kas jau nebesilanko, pasisakymai. Matyt, reikėjo dėt visur (C)... Kitąsyk žinosiu, tikiuosi, kitas sykis taip greitai neateis