Na ,o aš pazįstu dar daugiau žmonių kurie priklausomi nuo draugų....Ir dėl draugų neranda laiko sportui ir t.t.Negi tikitės,kad naujovės nepatrauks dalies visuomenės dėmesio.Man asmeniškai žymiai geriau banda slabakų mirkstančių prie kompų,negu prisisportavusių marozų(kažkur tai jau sakiau....) .O šiaip tai ateity atsiras naujos technologijos ,kurios nustums kompiuterinius žaidimus ir vėl viskas bus iš naujo.
Kitavertus žmonės tapę "kompiuteriniais narkomanais" paprastai būna silpnavaliai,o žaidimai galbūt juos išgelbėjo nuo tokių dalykų ,kaip narkomanija arba netikusi kompanija
Aš pavyzdžiui irgi manau,kad jaigu vaikystėj nebūčiau tiek mirkęs prie kompo nebūčiau toks ,koks esu dabar.Ir visiškai nesigailiu to ,galbūt prarasto laiko.Vistiek jaunesniam amžiuj nieko naudingo nebūčiau nuveikęs,o kompas galbūt atitraukė dėmesį nuo visokio šlamšto.Na gal kvailokas pavyzdys ,bet mano kaiminystėj esam tik du kompiuterastai ir iš likusio būrio draugų,kurie laiką leido trainiodamiesi kiemais ,vieninteliai neturim žalingų įpročių,o iš nuolatinio sėdėjimo prie kompų išaugom,nors visdar nemažai prie jo sėdžiu 
Beja-abu pradėjom sportuot,o kiti mano,kad ir taip kieti 
Ash irgi apie tai bandau kalbeti, tsakant, beveik visais tavo ishvardintais aspektais...
Jeigu ten, kur dabar "gyvenu" butu geimeriai, o ne tie "tikri vyrai" kuriems
kasdienis gerimas - tai uzsiemimas "pa defoltu", tai esu 100% tikras, kad ta vieta nebutu pirmaujanti (ieinanti i pirmaujanti penketuka) pagal neramumus Vilniuje...
Buvo gi razborkes priesh kokia savaite (policija ir ta pabijojo pasirodyti) ir esu tikras, kad jas tiek ish vienos ir ish kitos puses sukele
ne geimeriai...
Geimeriai su nuvaziavusiais stogais -
visgi ju vienetai, o tas, kad prisigire ar apsinarkashine labai daznai padaro nusikaltimus (nuo avariju, mushtyniu iki tu paciu ishprievartavimu) tai jau ish esmes taisykle..!
O jeigu kokie jaunuoliai turi bendravimo problemu su tevais (o pastarieji irg galbut neshventi) ir tokiu budu bega nuo realybes, tai jau geriau tegu ieshko uzuovejos "geimsuose", o ne tikru vyru uzsiemime alkoholyje arba net narkotikuose bei priklausyme kiemo ar mikrorajono bandyteliu shaikai...