AutoriusTema: Kodėl lietuviai tokie tinginiai?  (Skaityti 15044 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
Re: Kodėl lietuviai tokie tinginiai?
« Atsakyti #90 įjungtas: 2008 Spa 25, 16:33:36 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Hm, kadangi pats sirgau sia liga, teko labai daug bendrauti su geimeriais. Pykit nepykit, bet kaip kad sportininkai laiko geiminima kvailu uzsiemimu, taip geimeriai sporta laiko visisku laiko svaistymu, kuriam net nereikia protines veiklos. Daugumai kur kas geriau kurt strategijas, kelti levelius (lygius), uzpuldinet priesu pilis (L2..) tt ir pan, nei "kaip debilams dauzyt kriauses". As pats visiskai nesutinku su tokia nuomone, bet teko ne kart girdet kaip po kokio pokalbio su "fizrukais" budavo numetamas komentaras "ka tie lopai fizrukai gali suprast, pas juos smegenu ner" (aisku, uz nugaros.. ).
Pats dabar sportuoju, mokausi, dirbu, geimams (deja) nelieka laiko. Tiesa, tikrai manau kad tai gali buti rimta liga. Zaidziant wow/lineage2 ne vienas zmogus (kinijoje, graikijoje) yra mires nuo issekimo, tiesiog kedej. Jau nekalbant apie tokius kurie persizaidzia GTAx ir eina su bitom dauzyt zmoniu (USA), tikedamiesi kad pabirs pinigai, ar kazkas ten dar atsitiks (Spaudoj buvo pranesta keleta kartu apie tokius nutikimus.).
Va,va kas liečia wow tai net kalbos nėra. Liga juoda. pats esu azartiškas žmogus, tai net nepradėjau lošti, nes gyvenimą būč susigadinęs. Bemiegės naktys, laiko stoka ir t.t Per jį net savo vadybininką atleidau. Jam labiau rūpėjo geimas, nei darbas. vėlavimas, pareigų neatlikimas ir t.t
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs Akela

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 629
  • Amžius: 47
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #91 įjungtas: 2008 Spa 25, 17:29:30 pm »
Hm, kadangi pats sirgau sia liga, teko labai daug bendrauti su geimeriais. Pykit nepykit, bet kaip kad sportininkai laiko geiminima kvailu uzsiemimu, taip geimeriai sporta laiko visisku laiko svaistymu, kuriam net nereikia protines veiklos. Daugumai kur kas geriau kurt strategijas, kelti levelius (lygius), uzpuldinet priesu pilis (L2..) tt ir pan, nei "kaip debilams dauzyt kriauses". As pats visiskai nesutinku su tokia nuomone, bet teko ne kart girdet kaip po kokio pokalbio su "fizrukais" budavo numetamas komentaras "ka tie lopai fizrukai gali suprast, pas juos smegenu ner" (aisku, uz nugaros.. ).
Pats dabar sportuoju, mokausi, dirbu, geimams (deja) nelieka laiko. Tiesa, tikrai manau kad tai gali buti rimta liga. Zaidziant wow/lineage2 ne vienas zmogus (kinijoje, graikijoje) yra mires nuo issekimo, tiesiog kedej. Jau nekalbant apie tokius kurie persizaidzia GTAx ir eina su bitom dauzyt zmoniu (USA), tikedamiesi kad pabirs pinigai, ar kazkas ten dar atsitiks (Spaudoj buvo pranesta keleta kartu apie tokius nutikimus.).

Skirtumai tarp laisvalaikio praleidimo prie kompo ir sportuojant akivaizdūs. Sportuojančiam žmogui lengviau dirbti protinį darbą, nes lavinamas kūnas. Nesutrinka dienotvarkė, neatsiranda tokių sveikatos sutrikimų kaip viršsvoris, problemos dėl nugaros, nes daug sėdima nejudant, taip pat apatija šeimai, darbui, draugams.

Aš kaip Raimis esu azartiškas žmogus, lengva forma esu persirgusi strateginio žaidimo Heroes III liga. Tai ir pati esu patyrusi kas tai yra, ir kodėl taip susižavima virtualiu pasauliu. Jis suteikia tokių potyrių, kurių realiai gyvenime nepatiri, tai viena iš priežasčių, kuri užkabina, ir kodėl realus pasaulis tampa nebesvarbus  :oho:
Didžiausia pergalė - įveikti savo baimę...

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2008
  • Žinutės: 697
  • Amžius: 34
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #92 įjungtas: 2008 Spa 25, 17:46:23 pm »
Matosi, kad daugelis nelabai suvokia kada kompiuteriniai žaidimai tampa liga. Nesu girdėjusi, kad Lietuvoje kas nors būtų nužudęs, nes dažnai žaidė kompiuterinius žaidimus ir įgyvendino virtualioje tikrovėje patirtus dalykus. Tačiau pažįstu tokių, kuriems žaidimai yra svarbesni ne tik už sportą, bet ir už šeimą, draugus, darbą... Šia liga sergantys jaučia priklausomybę nuo kompiuterinių žaidimų, gali tai daryti paromis, mažai miegodamai ir retai maitindamiesi. Šios ligos pradžia labai nekalta, tai visai kaip gėrimas kiekvieną savaitgalį, tik kai kam vėliau tai išsivysto į daugiadienias...
Na ,o aš pazįstu dar daugiau žmonių kurie priklausomi nuo draugų....Ir dėl draugų neranda laiko sportui ir t.t.Negi tikitės,kad naujovės nepatrauks dalies visuomenės dėmesio.Man asmeniškai žymiai geriau banda slabakų mirkstančių prie kompų,negu prisisportavusių marozų(kažkur tai jau sakiau....) .O šiaip tai ateity atsiras naujos technologijos ,kurios nustums kompiuterinius žaidimus ir vėl viskas bus iš naujo.
Kitavertus žmonės tapę "kompiuteriniais narkomanais" paprastai būna silpnavaliai,o žaidimai galbūt juos išgelbėjo nuo tokių dalykų ,kaip narkomanija arba netikusi kompanija  :rolleyes: Aš pavyzdžiui irgi manau,kad jaigu vaikystėj nebūčiau tiek mirkęs prie kompo nebūčiau toks ,koks esu dabar.Ir visiškai nesigailiu to ,galbūt prarasto laiko.Vistiek jaunesniam amžiuj nieko naudingo nebūčiau nuveikęs,o kompas galbūt atitraukė dėmesį nuo visokio šlamšto.Na gal kvailokas pavyzdys ,bet mano kaiminystėj esam tik du kompiuterastai ir iš likusio būrio draugų,kurie laiką leido trainiodamiesi kiemais ,vieninteliai neturim žalingų įpročių,o iš nuolatinio sėdėjimo prie kompų išaugom,nors visdar nemažai prie jo sėdžiu  :rolleyes:
Beja-abu pradėjom sportuot,o kiti mano,kad ir taip kieti  :D
« Paskutinis taisymas: 2008 Spa 25, 17:48:09 pm nuo Zigzaueris »

Atsijungęs pataisomas optimistas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2008
  • Žinutės: 869
  • Amžius: 44

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #93 įjungtas: 2008 Spa 25, 22:17:53 pm »
Na ,o aš pazįstu dar daugiau žmonių kurie priklausomi nuo draugų....Ir dėl draugų neranda laiko sportui ir t.t.Negi tikitės,kad naujovės nepatrauks dalies visuomenės dėmesio.Man asmeniškai žymiai geriau banda slabakų mirkstančių prie kompų,negu prisisportavusių marozų(kažkur tai jau sakiau....) .O šiaip tai ateity atsiras naujos technologijos ,kurios nustums kompiuterinius žaidimus ir vėl viskas bus iš naujo.
Kitavertus žmonės tapę "kompiuteriniais narkomanais" paprastai būna silpnavaliai,o žaidimai galbūt juos išgelbėjo nuo tokių dalykų ,kaip narkomanija arba netikusi kompanija  :rolleyes: Aš pavyzdžiui irgi manau,kad jaigu vaikystėj nebūčiau tiek mirkęs prie kompo nebūčiau toks ,koks esu dabar.Ir visiškai nesigailiu to ,galbūt prarasto laiko.Vistiek jaunesniam amžiuj nieko naudingo nebūčiau nuveikęs,o kompas galbūt atitraukė dėmesį nuo visokio šlamšto.Na gal kvailokas pavyzdys ,bet mano kaiminystėj esam tik du kompiuterastai ir iš likusio būrio draugų,kurie laiką leido trainiodamiesi kiemais ,vieninteliai neturim žalingų įpročių,o iš nuolatinio sėdėjimo prie kompų išaugom,nors visdar nemažai prie jo sėdžiu  :rolleyes:
Va ir aš link to lenkiu.
P.S. tema vadinasi kodėl lietuviai tinginiai, tai berods į lankas nušienavom  :laikr:

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #94 įjungtas: 2008 Spa 26, 09:28:09 am »
Ash irgi apie tai bandau kalbeti, tsakant, beveik visais tavo ishvardintais aspektais...
Jeigu ten, kur dabar "gyvenu" butu geimeriai, o ne tie "tikri vyrai" kuriems kasdienis gerimas - tai uzsiemimas "pa defoltu", tai esu 100% tikras, kad ta vieta nebutu pirmaujanti (ieinanti i pirmaujanti penketuka) pagal neramumus Vilniuje...
Buvo gi razborkes priesh kokia savaite (policija ir ta pabijojo pasirodyti) ir esu tikras, kad jas tiek ish vienos ir ish kitos puses sukele ne geimeriai...
Geimeriai su nuvaziavusiais stogais - visgi ju vienetai, o tas, kad prisigire ar apsinarkashine labai daznai padaro nusikaltimus (nuo avariju, mushtyniu iki tu paciu ishprievartavimu) tai jau ish esmes taisykle..!

O jeigu kokie jaunuoliai turi bendravimo problemu su tevais (o pastarieji irg galbut neshventi) ir tokiu budu bega nuo realybes, tai jau geriau tegu ieshko uzuovejos "geimsuose", o ne tikru vyru uzsiemime alkoholyje arba net narkotikuose bei priklausyme kiemo ar mikrorajono bandyteliu shaikai...  :book1: :senis:
« Paskutinis taisymas: 2008 Spa 26, 13:17:25 pm nuo Paladinas »
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #94 įjungtas: 2008 Spa 26, 09:28:09 am »

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #95 įjungtas: 2008 Spa 26, 09:44:22 am »
Skirtumai tarp laisvalaikio praleidimo prie kompo ir sportuojant akivaizdūs. Sportuojančiam žmogui lengviau dirbti protinį darbą, nes lavinamas kūnas. 
Kad sportuojanciam lengviau dirbti protini darba - dazniau (bet ne visuomet) tik ir lieka prielaida...
Citata
Nesutrinka dienotvarkė, neatsiranda tokių sveikatos sutrikimų kaip viršsvoris, problemos dėl nugaros, nes daug sėdima nejudant,

Cia galbut tu ir teisi.  :-)

AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

tomu

• Svečias
« Atsakyti #96 įjungtas: 2008 Spa 27, 17:45:49 pm »
Skirtumai tarp laisvalaikio praleidimo prie kompo ir sportuojant akivaizdūs. Sportuojančiam žmogui lengviau dirbti protinį darbą, nes lavinamas kūnas. Nesutrinka dienotvarkė, neatsiranda tokių sveikatos sutrikimų kaip viršsvoris, problemos dėl nugaros, nes daug sėdima nejudant, taip pat apatija šeimai, darbui, draugams.

Aš kaip Raimis esu azartiškas žmogus, lengva forma esu persirgusi strateginio žaidimo Heroes III liga. Tai ir pati esu patyrusi kas tai yra, ir kodėl taip susižavima virtualiu pasauliu. Jis suteikia tokių potyrių, kurių realiai gyvenime nepatiri, tai viena iš priežasčių, kuri užkabina, ir kodėl realus pasaulis tampa nebesvarbus  :oho:

Nesigincysiu lengviau ar siunkiau. To as nezinau. Nuo tada kai sportuoju jauciuosi tik geriau ir pats matau tik pliusus. Tiesiog norejau pabrezt kad sportininkai ziuri is savo puses, o geimeriai is savo.  :alus:

Ryte (kaip ir visada darbe) perzvelgiu naujienas. Va ka pavyko aptikt
Galima uzduoti klausima, kuo narsymas internete susijes su zaidimais.
ATS> zaidziant MMORPG stiliaus zaidimus, reikia praleist labai daug laiko "googlinant", ieskant tinkamu "setu", arba "materialsu", galu gale "cytu" ir kt.
Dristu teigti, kad ->>Sportuojančiam žmogui lengviau dirbti protinį darbą, nes lavinamas kūnas. <<-- klaidinga prielaida  :P
« Paskutinis taisymas: 2008 Spa 30, 09:55:58 am nuo tomu »

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #96 įjungtas: 2008 Spa 27, 17:45:49 pm »