4sport.lt > Viskas apie 4sport.lt
Kovos menų prekių elektroninė parduotuvė 4sport.lt
baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiYra e-parduotuvej gumos po 10lt. Gal kas turit, kaip laiko, neissitampo greit? Vienas turejau tai labai greit trukinet pradejo :( Lauke sportuoju, reikia irangos truputi patogios nesiotis ir duodancios naudos. Gumos labai gerai tokiu atveju.
--- Baigti citatą ---
dainiux, as turiu, ir naudoju treniruotem :) man jos labai tinka grandininiam smugiam atidirbineti, peciu juostos, ranku raumenims treniruoti...
kadangi mano KM specifika tokia, kad svarsciu kilnojimas (kazkada daug perkilnota buvo, 130kg gulom spausdavau - dabar jegos rekordu nebesiekiu) nelabai padeda greicio lavinimui, tai tos gumos man buvo tikras atradimas. naudoju ir namie ir statione - tikrai niekas neplysta ir neisitampo. greiciui ir raumenu tonusui labai gerai, ir nesigauna jokio stuporo kaip nuo svarmenu, bent jau man :senis:
visas turiu: raudona, zalia, melyna, juoda, sidabrine...
jei pirksi, pirk tas kuriu stiprumas didesnis. melyna ir juoda... sidabrine gal siek tiek per stora :)
rekomeduoju, respects :friends:
baramui fighter:
Registruotis arba Prisijungtitikrai taip. man pirštines vos ne iki buto durų pristatė :D net ir iš anksto nesumokėjus.
--- Baigti citatą ---
man shalma irgi iki duru pristate :)
p.s. bye the way - labai geri shalmai tie grotuoti :friends:
Saxum:
Registruotis arba PrisijungtiYra e-parduotuvej gumos po 10lt. Gal kas turit, kaip laiko, neissitampo greit? Vienas turejau tai labai greit trukinet pradejo :( Lauke sportuoju, reikia irangos truputi patogios nesiotis ir duodancios naudos. Gumos labai gerai tokiu atveju.
--- Baigti citatą ---
Aš turiu paėmęs sidabrinę ir juodą. Kol kas laiko.
Registruotis arba Prisijungtidainiux, as turiu, ir naudoju treniruotem :) man jos labai tinka grandininiam smugiam atidirbineti, peciu juostos, ranku raumenims treniruoti...
kadangi mano KM specifika tokia, kad svarsciu kilnojimas (kazkada daug perkilnota buvo, 130kg gulom spausdavau - dabar jegos rekordu nebesiekiu) nelabai padeda greicio lavinimui, tai tos gumos man buvo tikras atradimas. naudoju ir namie ir statione - tikrai niekas neplysta ir neisitampo. greiciui ir raumenu tonusui labai gerai, ir nesigauna jokio stuporo kaip nuo svarmenu, bent jau man :senis:
--- Baigti citatą ---
Tai 130 kg koks čia pertempimas, normalus svoris? :nezino: Nebent sveri 70 kg :bijo:
O ir kilnoti reikia ne bet kaip, tinkamą metodiką pasirinkti reikia.
--- Citata ---visas turiu: raudona, zalia, melyna, juoda, sidabrine...
jei pirksi, pirk tas kuriu stiprumas didesnis. melyna ir juoda... sidabrine gal siek tiek per stora :)
rekomeduoju, respects :friends:
--- Baigti citatą ---
Taigi ne visas turi. Yra auksinė - pati stipriausia.
Dainiux:
Kam pliusas už atnaujintą e-parduotuvę? :respect: Gerai padirbėta ir kiek visko reikia...Šaunu :clap:
Steve:
Tas pigiausias bandažas kur 24 lt kainuoja, vertas dėmesio?
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją