4sport.lt > Viskas apie 4sport.lt

Kovos menų prekių elektroninė parduotuvė 4sport.lt

<< < (19/27) > >>

baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiYra e-parduotuvej gumos po 10lt. Gal kas turit, kaip laiko, neissitampo greit? Vienas turejau tai labai greit trukinet pradejo  :(  Lauke sportuoju, reikia irangos truputi patogios nesiotis ir duodancios naudos. Gumos labai gerai tokiu atveju.

--- Baigti citatą ---

dainiux, as turiu, ir naudoju treniruotem :) man jos labai tinka grandininiam smugiam atidirbineti, peciu juostos, ranku raumenims treniruoti...
kadangi mano KM specifika tokia, kad svarsciu kilnojimas (kazkada daug perkilnota buvo, 130kg gulom spausdavau - dabar jegos rekordu nebesiekiu) nelabai padeda greicio lavinimui, tai tos gumos man buvo tikras atradimas. naudoju ir namie ir statione - tikrai niekas neplysta ir neisitampo. greiciui ir raumenu tonusui labai gerai, ir nesigauna jokio stuporo kaip nuo svarmenu, bent jau man  :senis:

visas turiu: raudona, zalia, melyna, juoda, sidabrine...

jei pirksi, pirk tas kuriu stiprumas didesnis. melyna ir juoda... sidabrine gal siek tiek per stora :)

rekomeduoju, respects  :friends:

baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtitikrai taip. man pirštines vos ne iki buto durų pristatė  :D net ir iš anksto nesumokėjus.

--- Baigti citatą ---

man shalma irgi iki duru pristate :)

p.s. bye the way - labai geri shalmai tie grotuoti  :friends:

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiYra e-parduotuvej gumos po 10lt. Gal kas turit, kaip laiko, neissitampo greit? Vienas turejau tai labai greit trukinet pradejo  :(  Lauke sportuoju, reikia irangos truputi patogios nesiotis ir duodancios naudos. Gumos labai gerai tokiu atveju.

--- Baigti citatą ---

Aš turiu paėmęs sidabrinę ir juodą. Kol kas laiko.

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtidainiux, as turiu, ir naudoju treniruotem :) man jos labai tinka grandininiam smugiam atidirbineti, peciu juostos, ranku raumenims treniruoti...
kadangi mano KM specifika tokia, kad svarsciu kilnojimas (kazkada daug perkilnota buvo, 130kg gulom spausdavau - dabar jegos rekordu nebesiekiu) nelabai padeda greicio lavinimui, tai tos gumos man buvo tikras atradimas. naudoju ir namie ir statione - tikrai niekas neplysta ir neisitampo. greiciui ir raumenu tonusui labai gerai, ir nesigauna jokio stuporo kaip nuo svarmenu, bent jau man  :senis:

--- Baigti citatą ---

Tai 130 kg koks čia pertempimas, normalus svoris? :nezino: Nebent sveri 70 kg :bijo:
O ir kilnoti reikia ne bet kaip, tinkamą metodiką pasirinkti reikia.

--- Citata ---visas turiu: raudona, zalia, melyna, juoda, sidabrine...

jei pirksi, pirk tas kuriu stiprumas didesnis. melyna ir juoda... sidabrine gal siek tiek per stora :)
rekomeduoju, respects  :friends:

--- Baigti citatą ---

Taigi ne visas turi. Yra auksinė - pati stipriausia.

Dainiux:
Kam pliusas už atnaujintą e-parduotuvę?  :respect: Gerai padirbėta ir kiek visko reikia...Šaunu  :clap:

Steve:
Tas pigiausias bandažas kur 24 lt kainuoja, vertas dėmesio?

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją