4sport.lt > Viskas apie 4sport.lt
Kovos menų prekių elektroninė parduotuvė 4sport.lt
BULKA:
Noreciau suzinoti ar normali ta sokdyne kur kainuoja 13lt? :) ir ar uztektu man jos ilgio 2,7m jei mano ugis 190?Ar neperlengva ji? ;-)
Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtiaš tai išvis nesuprantu kam tos pirštinės reikalingos :nezino: ypatingai kai kalba eina apie maišo daužymą :maisas: daužau plikom rankom ir vargo nematau. Pirštinės reikalingos daugiau sparingams, kai išeini vienas ant vieno, kad savęs nežaloti ir priešininką pasaugoti.
Maišo daužymui reikia nebent riešus apsibintuoti, bet geriau aišku kai jie laisvai grūdinasi. Nors... čia tik mano nuomonė, kadangi aš nesu didelis žinovas tų pirštinių ir jų dėvėjimo ypatumų :angel:
Šiaip ežys teisingai rašo, kad kumštį svarbu taisyklingai išmokti suniaužti, o pastovus darbas su bokso pirštinėm atvirkščiai "atmokina" tai daryti. Nors... čia kaip kam. :-)
--- Baigti citatą ---
visai plikom maisa dauzyt yra nesamone, nes jei kartais praslystantis smugis pasitaiko - nusidegini krumplius. kas kainuoja - kita treniruote negali must. nebent letai smugiuoji, koncentruotais smugiais, tada gal... nzn...
o kas del ismustu sanariu, tai gal pirstiniu nereik, o pamegint elastinius bintus. susibinduok taip kad silpnesnes vietas daugiau saugotu, ant binto pirstine, kad ir paprasta, su kokiom dabar dirbi. pirstine tam tikslui, kad neatsibintuotu taip daznai ir neissitasytu bintai siek tiek prilaikymui. turetu gerai but.
Smauglys:
Į maišą niekada nesu mušęs su pirštinėm. Tik plikom rankom.
Saxum:
Registruotis arba PrisijungtiĮ maišą niekada nesu mušęs su pirštinėm. Tik plikom rankom.
--- Baigti citatą ---
Todėl, kad esi karatistas :angel: O karatistai nėra net girdėję apie kablius...
Dojo:
Registruotis arba PrisijungtiTodėl, kad esi karatistas :angel: O karatistai nėra net girdėję apie kablius...
--- Baigti citatą ---
Eeeeee, girdeje esam ir net jaute poveiki :) bei bandantys daryt. Sorry uz ne i tema posta.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją