4sport.lt > Viskas apie 4sport.lt
Kovos menų prekių elektroninė parduotuvė 4sport.lt
EzysGazuotas:
Čia manau daugiau netaisyklingas kumščio suspaudimas kaltas... Arba tokios pirštinės kiek pagelbės, bet kažin ar jos bus leistinos kiokušine... Man kumščio grūdinimas kainavo ir tebekainuoja nemažus skausmus (t.y. traumos)...
Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiGal patartumet kokias pirstines pirkt ,kad nykscius biski pasaugotu. Sportuoju kyokushin karate,ir turiu tokias visai paprastas, ir per kovas skundzias,kad tureciau isigyt rimtesnes,kad labiau smugi susvelnintu,o per paskutine treniruote taip nykscius issimusiau,kad net kumscio negaliu sugniauzt kaip reikiant,skauda. Praeis,bet galvoju ar galima nuo to kazkiek apsisaugot isigyjus tarkim geresnes pirstines :) :rolleyes:
--- Baigti citatą ---
Eilę metų sportuojam su tokiom ir nieko blogo negaliu pasakyti:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Edvardas06:
Nu man tai per kova treniruotes metu, apsikeitem su priesininku serijom ir tik ziuriu,kad jau desine skauda,dar po kiek laiko ir kaire,siaip nesiskundziu silpnu kumsciu,yra ir anksciau taip buve, nezinau net kaip tai ivyksta, ar kumstis issiformuoja prie didelio spaudimo ir greicio,ar sumusi rankom su priesininku, neesu dar niekad nieko susilauzes,treneris patare dazniau atsispaudimus ant pirstu daryt,kad pirstu sanariai sutvirtetu,bet pamaniau,kad pirstines kurios pasaugotu biski,butu neblogai.
O tokios kaip cia rekomendavot,tai pasmane tokio pacio principo, tik tas pamynkstinimas mazesnis :)
Ir beje treniruotem man situ pirstiniu reik,ne turnyram,tai nieks nedraus devet tokias kokias nori :)
baramui fighter:
aš tai išvis nesuprantu kam tos pirštinės reikalingos :nezino: ypatingai kai kalba eina apie maišo daužymą :maisas: daužau plikom rankom ir vargo nematau. Pirštinės reikalingos daugiau sparingams, kai išeini vienas ant vieno, kad savęs nežaloti ir priešininką pasaugoti.
Maišo daužymui reikia nebent riešus apsibintuoti, bet geriau aišku kai jie laisvai grūdinasi. Nors... čia tik mano nuomonė, kadangi aš nesu didelis žinovas tų pirštinių ir jų dėvėjimo ypatumų :angel:
Šiaip ežys teisingai rašo, kad kumštį svarbu taisyklingai išmokti suniaužti, o pastovus darbas su bokso pirštinėm atvirkščiai "atmokina" tai daryti. Nors... čia kaip kam. :-)
Edvardas06:
Nezinau, maiso isvis nedauzau, pirstines tik sparingui ir reikalyngos man asmeniskai. O ,kad saugotu ir nyksti tai nebutinai bokso pirstines ;)
Tema apie pirštinių įvairovę jau yra ir ten tęskit diskusiją. Čia konkrečiai apie kurias prekes kalbama. E.G.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją