Pagrindines diskusijos > Karyba
Stabdomas šaukimas į privalomą pradinę karo tarnybą
Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiAš nesiginčiju dėl to, ar tarnyba duoda ir kiek duoda naudos. Tačiau dėl "tikrosios draugystės", mano nuomone, gerokai perlenkta. Visaip būna...
--- Baigti citatą ---
Matyt, turėta omeny, kad tik ekstremaliose sąlygose galima patikrinti tikrą draugystę.
Dainiux:
Draugas armijoje- tikrai draugas! Net pats "degdamas" taves nepakis...Ai, nezinau, ar verta aiskint- juk kas tarnavo-tas mane suprato! :handshake:Draugu galima likti net viena karta zmogu macius apskritai gyvenime! Armijoje daug turejau draugu- na , zinant kaip as juos renkuosi, tai daug- 2.Dabar su nei vienu nebendrauju, bet zinau- reiktu pagalbos- atlektu bet kada...Reiktu jiems- lai tik paskambina!!!O ir "zapadlo" ten visai salia... :(
O armija. Teisingai kazkas parase- " net jei armija ir nieko tau neduos, ji nieko ir neatims, tik tavo veltui blaskoma laika...". Galima sutikti, galima ir ne. :nezino:
Dorulas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiMatyt, turėta omeny, kad tik ekstremaliose sąlygose galima patikrinti tikrą draugystę.
--- Baigti citatą ---
Dékui smaugly uz patikslinima nesupratusiems , -tai ir noréjau pasakyti.
Pas mane taip pat kaip pas Dainiux , jei reikés - palauk néra nei is mano , nei is ju pusés ;-)
pelkė:
Čia Lietuva, čia lietūs lyja.... Blin kai noriu pasinervuot isijungiu šitą Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti :banging:
Dainiux:
O ko Pelke? Svogeriu krastas esame ir LT yra gal keli zmones, kurie nusprendzia kas ir kaip...Nusprende, jog meluodamas Pocius nemelavo- va, imk berneli generolo antpecius ir vadovauk. O realiai? Nei jis ten dideliu vadovu patapo, nei ka...Parasus tik padelios, bet realus sprendimai vyks kitur...
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją