Visa kita > Humoras
Linksmi nutikimai per treniruotes
Sei-i:
Packui geltona kortelė už “jūsų demagogijas“.
Primenu, nors forume leidžiamas britiškasis diskusijų būdas ad personum, tačiau asmeniškumai turi būti argumentuojami.
Pvz., pasakius, kad čia yra demagogijos, prašome argumentuoti: “nes a)... b)... c)...“ To pasigedau, todėl imuosi priemonių.
A propo, linkstu prie Saxum, Pūgžlio ir Asios minčių, kad ateityje forume leisime tik amerikietišką diskusijų modelį be asmeniškumų iš viso. Nes forumas jau “įsivažiavo“, todėl pagyvinti jo nebereikia... ;) Šiaip pastebėjimas... :D
Maat:
Beskaitinėdama, prisiminiau ir aš vieną gan komišką atsitikimą iš treniruočių.
Būdama kokių 14m, lankiau savigyna. Mūsų grupėje buvo vyresnių (gal 17-19m), jau gerokai patyrusių vaikinų (bent jau man tada taip atrodė), kurie karts nuo karto mums (neprityrusioms mergiotėms) pabūdavo už trenerius. Taigi kartą vienas iš vyrukų sugalvojo, kad reikia mus pamokinti sparinguotis: užmovė man bokso pirštines (pagal mano tuometinį sudėjimą ir smūgiavimo techniką, nežinau, ką būčiau galėjus su jomis numušti :D ), stojom sparinguotis.
Mano švelni prigimtis neleidžia pirmai pradėti muštis, o dar tvoti tokiam simpatiškam vyrukui, kuris man nieko blogo nepadarė :O
-Na, smugiuok,-sako.
Man kazkaip nepatogu pasidarė - visi žiūri, o ir kaip čia dabar geriau smūgiuoti, kad neapsikvailinti? 8)
Gavau simbolišką smūgį į barzdą. Šiek tiek susinervinau :evil: (labai nemėgstu, kai kas muša per veidą - sužvėrėju). Galvoju, reikia kur nors įspirti, nes vis tiek ranka nekyla duoti per galva, o ir ginasi matau neblogai. Spiriu į kelio šona (išorinį), bet iš to jaudulio ir nepatyrimo pataikau kažkur į pėdos išorinę sritį, skubiai atsitraukiu ir pasiruošiu gynybai.
Bet "treneris" bejėgiškai susmunka ant žemės ir susiima už pėdos :shock: Taip sėdi geras pora minučių, paskui tepasako, kad kitą kartą taip galiu ir pati susižeisti... Sparingas tuo ir baigėsi :-(
Tada kažkaip man juokinga nebuvo, bet dabar prisiminus - tikrai vaizdelis turėjo būti komiškas :-]
Beje, įdomu, koks toje vietoje gali būti skausmingas taškas? Paskui keletą kartų bandžiau atkartoti tą smūgį, bet taip ir neradau jokio skausmingo taško toje vietoje :rolleyes:
Asia:
Gal kokia sena trauma arba pedos sanario kauliukas.. skausmingas, jei ka..
Maat:
--- Citata ---Gal kokia sena trauma
--- Baigti citatą ---
Na, nebent...
--- Citata --- arba pedos sanario kauliukas.. skausmingas, jei ka..
--- Baigti citatą ---
Apie tai as irgi pagalvojau, bet spyris nebuvo toks stiprus, juo labiau, basa koja. Su kokiu kaustytu batu tai būtų tikrai skausminga ;)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją