Visa kita > Humoras

Linksmi nutikimai per treniruotes

(1/3) > >>

OSU:
Norėčiau pasidalinti linksmais nutikimais is ankstesnio MA studijavimo:
Aikido:
Karta per treniruotę dai sensei pasišovė pademonstruoti “mirtiną” veiksmą prieš kojos smūgį ir paprašė vieno mokinio (buvo toks nesmulkus vyrukas) spirti (mae geri) jam į pilvą. Tas spyrė, bet atsargiai, aisku tai sensei nepatiko, tad liepė stipriau,. Aišku mokinys, būdamas stropus mokinys ir spyrė, musu dai sensei, nespėjęs sureaguoti atsisėdo, bet po to staigiai pašokęs, sumurmėjo, kad tai sena trauma nuėjo kitų auklėti :D
Karate:
Treneris kovojo pries kelis mokinius. Vienas iš jų ar tai iš susijaudinimo, ar tai norėdamas greičiau baigti, o gal ir netyčia, kaip spyrė į tarpukojį. Gal buvo be blindažo, o gal jis nepadėjo, bet kova baigėsi žaibiškai, o treniruotės tą dieną buvo trumpesnės. :D
Gal ir jums kazkas panasaus yra nutike?

Brizas:
ech sunkus gi pedagogu darbas...
bet kadangi tamsta pradėjai nuo trenerių ir beja beveik nejuokingus atvejus parinkai, tai aš irgi papsakosiu vieną kiek panašų...
Buvo kokie tai springai ir dviem vaikinukam besigrūmiant, vienas iš jų kažkaip užsistovėjo vietoj,  na o kitas šmaikščiai šoktelėjęs sugebėjo anajam koja įpliūrint galvon  :headache: to pasekoje - abu išsitiesė ant grindų :O  Smūgiutojas pašoko greitai, na o anas ne taip greit ... be poros dantų :rolleyes: Na treneris tai išsprendė tik palydejęs vaikinuką iki išėjimo... tuom ir baigės. Keisčiausia, kad "bedantis" dar kurį laiką po to lankė užsiėmimus :)
Tai va žmogau nepabėgsi nuo lemties  :D , kad išmoktum negaut į dantis eini kluban, kur to moko, bet ima va kažkas atsiranda ir čia pasistengia dėl taves :knockout:

OSU:

--- Citata ---bet kadangi tamsta pradėjai nuo trenerių ir beja beveik nejuokingus atvejus parinkai, tai aš irgi papsakosiu vieną kiek panašų
--- Baigti citatą ---

Del skonio nesigincijama - vienam linksmiau, kai kas nors nesigauna, taip kaip planuota, kitam kai patiriamas lengvas kuno suzalojimas - ismusami priekiniai dantys... :D

P.S. nuosirdziai gerbiu visus trenerius, ir tikrai nieko pries juos neturiu, visi yra zmones ir aisku, kad linksmu nutikimu nutinka ne tik jiems...

--- Citata ---kad išmoktum negaut į dantis eini kluban, kur to moko, bet ima va kažkas atsiranda ir čia pasistengia dėl taves
--- Baigti citatą ---
Jeigu norima ismokti negauti i dantis, tai geriau jau eiti i savigynos, konfliktu valdymo ar pan.  kursus. Juolab, kai ateini i kluba, kur vyksta sparingai, tai naivu tiketis, kad negausi i dantis. Bet cia jau kita tema.

Lonsas:

--- Citata ---

--- Citata ---kad išmoktum negaut į dantis eini kluban, kur to moko, bet ima va kažkas atsiranda ir čia pasistengia dėl taves
--- Baigti citatą ---
Jeigu norima ismokti negauti i dantis, tai geriau jau eiti i savigynos, konfliktu valdymo ar pan.  kursus. Juolab, kai ateini i kluba, kur vyksta sparingai, tai naivu tiketis, kad negausi i dantis. Bet cia jau kita tema.
--- Baigti citatą ---

o geriausia yra KAPA! :D zinos kita karta... va ir mum per trefkes sako... "tai nene cia lengvas sparingas" kad ir lengvas bet man mano dantys patinka...

Sei-i:
Dai-sensei - tai čia, taip supratau, Lisycinas?...  :rolleyes:  Nu, negali pykti - kam nepasitaiko!...  :D

Man tai visos treniruotės yra linksmos - tik nežinau kodėl...  :-)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją