Pagrindines diskusijos > Savigyna
Gera kaimynystė ir bendruomeniškumo jausmas
Saxum:
--- Citata ---mano miestas aplamai saugesnis nei jusu vilnius :-]
--- Baigti citatą ---
Nu taip, sekmadieniais siek tiek saugesnis pasidaro...
Sei-i:
...kai Storas ne į darbą, o į karo taką išeina?... ;)
Lonsas:
pas mus urliai nors ir baisiai atrodo, bet istikro yra geri ir minkstos sirdies zmones :D skirtingai nei pas jus. as asmeniskai laisves alejoj 00:00 jauciuosi saugiau nei vilniuj atlikinedamas dazna marsruta is paneles namu iki stoties, kai prilipa narkomanu visokiu ir kitokio plauko brudu :D nors man asmeniskai VLN grazesnis miestas ir ateity tikiuosi ten persikelt :)
Saxum:
--- Citata ---pas mus urliai nors ir baisiai atrodo, bet istikro yra geri ir minkstos sirdies zmones :D skirtingai nei pas jus. as asmeniskai laisves alejoj 00:00 jauciuosi saugiau nei vilniuj atlikinedamas dazna marsruta is paneles namu iki stoties, kai prilipa narkomanu visokiu ir kitokio plauko brudu :D nors man asmeniskai VLN grazesnis miestas ir ateity tikiuosi ten persikelt :)
--- Baigti citatą ---
Man asmeniškai saugiausias miestas Vilnius, o saugiausias rajonas Karoliniškės. Mano draugeliui saugiausias miestas Klaipėda, o kitam - Tauragė...
Sei-i:
Esu tikrai daug pro stotį ir tame rajone tasęsis... Ten ir klubas “Pelėda“ už bėgių, ir gyvenau aš ten kurį laiką... Ir nieko... :D
O keltis geriau į Klaipėdą... :V Mėgstu jūrą... :(
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją