Nuo kada i isplesta masina atvaziuoja policija su sunimis ir pagal "karstus pedsakus" lekia gelbet mages?
Žinok, kartais būna... Pvz., jei kas atsitinka kokiam diplomatui ar vyriausybės nariui, arba turinčiam ryšių policijoje...
Bet TODĖL ir vėdina, kad žino, jog ne iškart atvažiuos - pakaks laiko išsivėdinti...

Tame nematau prieštaravimo - viskas logiška...
Atvaziuoja po valandos ar dvieju, kai tu ryte pamatai (irgi po ivykio praejus keletui valandu) ir suraso protokola.
Iš esmės, jau ir nebekviečia todėl žmonės, jei draudimo nesitiki - kam gaišti laiką?..
Mano bendradarbei "prie akiu" isplese galine panele su dviem po 20 Lt kainuojanciais garsiakalbiais, isdauzdami galini stikla. Policija atvaziavo, isklause jos rypavimu ir viskas.. O ka jie gali padaryt, kai tie garsiakalbiai jau ant Gariunu "prilavkes"...
))
Jie NENORI nieko daryti - tame esmė!...
Ir randa pasiteisinimus (“atmazus“): maža alga, sunkios darbo sąlygos, blogas šefas, netinkama teisinė bazė...
Gerai šiuo atveju pasakė Juknevičius, kuris veda laidą “Keliai, mašinos, žmonės“, kai jam papriekaištavo, kad jis ant policininkų vis “užvažiuoja“ (realybės šou “Patruliai“). Jis tiesiog atkirto į tokius pasiteisinimus ir priekaištus: “Nenori - nedirbk! Kas ten tave į policiją per prievartą tempė? Netinka sąlygos - susirask kitą darbą. O jei dirbi - tai malonėk dirbti kaip priklauso ir kaip iš tavęs tikimasi“.
Įsivaizduokite, daktarą, kuris duoda ne tuos vaistus - ai, blogos sąlygos, maža alga... Pacientas ir taip pasveiks. Tiesa, tai jau nejuokinga, nes tendencija tokia ir yra.
Statybininkas - ai, mažai man moka, o darbas dulkėtas... Krausiu plytas be cemento!... Irgi nejuokinga, nes tų dangoraižių patikimumas abejotinas...
Mašinų meistras - ai, tepaluotas esu visas, mažai čia man sumoka, tai nepriveržiu stabdžių žarnelės.. Vis dar juokinga?... O juk ir tokių atvejų yra...
Nepatinka man neprofesionalus požiūris į savo darbą.
Tad ir policininkams nėra ko teisintis.
Kaip faktas ir tame: kokia alga - tokie ten ir “kadrai“...
Nepirkit Mazdos Xedos - dabar labai paklausi preke - ju pazibinciai ir posukiai. Jie kainuoja. Gali nusipirkt ka tik buvusius tavo...
Manau, kad galime visą sąrašą dažniausiai vogiamų detalių sudaryti...