Visa kita > Skelbimai
Padekit rasti kluba, kuriame treniruotes vyktu ryte/diena
Zen:
jei butu bent 3-4 zhmones padarychiau rytine grupe.
Bet idealu jei "Smauglys " paims, nesigailesi niekada, tokie shansai retai nukrenta i delna. imho.
deiviss:
kas ka nors patars del Kauno? :maisas:
Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtijei butu bent 3-4 zhmones padarychiau rytine grupe.
Bet idealu jei "Smauglys " paims, nesigailesi niekada, tokie shansai retai nukrenta i delna. imho.
--- Baigti citatą ---
Tai, kad neturiu aš rytinės grupės.
Rolis:
mano laikais (apie 20m atgal...) buvo toks sporto klubas "Aras" kur treniruotės vykdavo nuo ankstaus ryto (valandų nebepamenu) o šiais laikais, paskaičius forumus, tik jogai tą praktikuoja :rolleyes: o gaila...
Akela:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiDede Smaugly, prisiskaiciau forumo :laikr:, is daugumos postu pastebejau, kad esat dede, turintis didele pagarba :senis:
--- Baigti citatą ---
Na senokai taip smagiai nesijuokiau :luztu: Ir aš norėčiau būti tokia teta kaip Smauglys dėdė :-]
Nagi vyrai, negi niekas nieko negali pasiūlyti šiam šauniam entuziazmo kupinam žmogučiui, tai nedažnas reiškinys šiuo pereinamuoju laikotarpiu :-)
Martinai, o pačiam pradžiai pasiūlyčiau giliau pasidomėti kokie kovos menai patinka ir tinka, kad būtų mažiau nusivylimo :maisas:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją