Visa kita > Skelbimai

Padekit rasti kluba, kuriame treniruotes vyktu ryte/diena

<< < (4/5) > >>

Zen:
jei butu bent 3-4 zhmones padarychiau rytine grupe.
Bet idealu jei "Smauglys " paims, nesigailesi niekada, tokie shansai retai nukrenta i delna. imho.

deiviss:
kas ka nors patars del Kauno? :maisas:

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtijei butu bent 3-4 zhmones padarychiau rytine grupe.
Bet idealu jei "Smauglys " paims, nesigailesi niekada, tokie shansai retai nukrenta i delna. imho.

--- Baigti citatą ---
Tai, kad neturiu aš rytinės grupės.

Rolis:
mano laikais (apie 20m atgal...) buvo toks sporto klubas "Aras" kur treniruotės vykdavo nuo ankstaus ryto (valandų nebepamenu) o šiais laikais, paskaičius forumus, tik jogai tą praktikuoja  :rolleyes: o gaila...

Akela:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiDede Smaugly, prisiskaiciau forumo  :laikr:, is daugumos postu pastebejau, kad esat dede, turintis didele pagarba  :senis:

--- Baigti citatą ---

Na senokai taip smagiai nesijuokiau  :luztu: Ir aš norėčiau būti tokia teta kaip Smauglys dėdė  :-]

Nagi vyrai, negi niekas nieko negali pasiūlyti šiam šauniam entuziazmo kupinam žmogučiui, tai nedažnas reiškinys šiuo pereinamuoju laikotarpiu  :-)

Martinai, o pačiam pradžiai pasiūlyčiau giliau pasidomėti kokie kovos menai patinka ir tinka, kad būtų mažiau nusivylimo  :maisas:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją