Visa kita > Skelbimai

Padekit rasti kluba, kuriame treniruotes vyktu ryte/diena

<< < (3/5) > >>

regi:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKad aš ne "grandmasteris" ir iš to negyvenu :rolleyes:  Man tas būtų vietoj žadintuvo  :oho:

--- Baigti citatą ---
Na "masteris ar ne masteris" ne man spresti :nezino:, bet uz sale moketi reikia va cia kaip sakant ir prasideda ekonomine puse :D
Na nebent turi geru "dedziu" kurie viska padengia ar tiesiog tai ruosiesi daryti lauke pvz. miskelyje. Dekui dievui ju dar Vilniuje apstu :-D

kensen:
Problemų nematau. Dykai nieko nebūna.Nori dešros - nusiperki, reikia salės - nuomuojiesi... Bile tik poreikis yra. O miškeliai mūsų specifikai nelabai tinka...

Martinas:
Dede Smaugly, prisiskaiciau forumo  :laikr:, is daugumos postu pastebejau, kad esat dede, turintis didele pagarba  :senis:
Gal galeciau suzinot, kodel jus klausete ar turiu patirti, kazkas nuo to priklauso ? Priimtumete naujoka, ar tik turinti sioki toki bagaza ?

Jei turit tokia grupele, kurioje treniruote baigiasi iki ~17.20 valandos, labai noreciau pabandyti savo jegas.
O jei galvojat, kad mano entuziazmas greitai dingtu, galetumem susitart, kad jei nepatiks mano poziuris i sporta
po menesio atsisveikinsim ir  :handshake: paspaudus rankas, paliksiu jus.
Jei tik grafikas tinka, 3kartus per savaite klausyciaus jusu  :teisejas: komandu, stipriai  :barnis: neatsikalbinedamas  :-)

Na gal cia jau truputi vaikiskai parasiau, bet noris gyvenime, bent truputi pasiekt.

Jei dar kasnors galit ka pasiulyt, nesidrovekit, labai aciu visiems :)

pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJei dar kasnors galit ka pasiulyt, nesidrovekit, labai aciu visiems :)

--- Baigti citatą ---

Siulau netridaliuoti, kol neišsiaiškinsi ko nori. O tai čia gaunasi gražuoliu konkursas.  :-/
p.s.: Su geležiniais nasrais pas Pitbull:) arba Kensen.  :D

deiviss:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiDede Smaugly, prisiskaiciau forumo  :laikr:, is daugumos postu pastebejau, kad esat dede, turintis didele pagarba  :senis:
Gal galeciau suzinot, kodel jus klausete ar turiu patirti, kazkas nuo to priklauso ? Priimtumete naujoka, ar tik turinti sioki toki bagaza ?

Jei turit tokia grupele, kurioje treniruote baigiasi iki ~17.20 valandos, labai noreciau pabandyti savo jegas.
O jei galvojat, kad mano entuziazmas greitai dingtu, galetumem susitart, kad jei nepatiks mano poziuris i sporta
po menesio atsisveikinsim ir  :handshake: paspaudus rankas, paliksiu jus.
Jei tik grafikas tinka, 3kartus per savaite klausyciaus jusu  :teisejas: komandu, stipriai  :barnis: neatsikalbinedamas  :-)

Na gal cia jau truputi vaikiskai parasiau, bet noris gyvenime, bent truputi pasiekt.

Jei dar kasnors galit ka pasiulyt, nesidrovekit, labai aciu visiems :)

--- Baigti citatą ---

Man taipat butu idomu viska pradeti tokiu metu.. tik laikas manau butu nesvarbus bandyciau prie jusu prisitaikyti.. tik veiksmas butu Kaune.
isvis kaip i tokiu metu ziureti aplinkiniai bei treneriai? isvadintu :A :E ar suprastu teigemai, ypac kai nori... jei ne turbut teks paciam kazko vienam siekti kitu ziniomis :book1:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją