Visa kita > Skelbimai
Padekit rasti kluba, kuriame treniruotes vyktu ryte/diena
regi:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiKad aš ne "grandmasteris" ir iš to negyvenu :rolleyes: Man tas būtų vietoj žadintuvo :oho:
--- Baigti citatą ---
Na "masteris ar ne masteris" ne man spresti :nezino:, bet uz sale moketi reikia va cia kaip sakant ir prasideda ekonomine puse :D
Na nebent turi geru "dedziu" kurie viska padengia ar tiesiog tai ruosiesi daryti lauke pvz. miskelyje. Dekui dievui ju dar Vilniuje apstu :-D
kensen:
Problemų nematau. Dykai nieko nebūna.Nori dešros - nusiperki, reikia salės - nuomuojiesi... Bile tik poreikis yra. O miškeliai mūsų specifikai nelabai tinka...
Martinas:
Dede Smaugly, prisiskaiciau forumo :laikr:, is daugumos postu pastebejau, kad esat dede, turintis didele pagarba :senis:
Gal galeciau suzinot, kodel jus klausete ar turiu patirti, kazkas nuo to priklauso ? Priimtumete naujoka, ar tik turinti sioki toki bagaza ?
Jei turit tokia grupele, kurioje treniruote baigiasi iki ~17.20 valandos, labai noreciau pabandyti savo jegas.
O jei galvojat, kad mano entuziazmas greitai dingtu, galetumem susitart, kad jei nepatiks mano poziuris i sporta
po menesio atsisveikinsim ir :handshake: paspaudus rankas, paliksiu jus.
Jei tik grafikas tinka, 3kartus per savaite klausyciaus jusu :teisejas: komandu, stipriai :barnis: neatsikalbinedamas :-)
Na gal cia jau truputi vaikiskai parasiau, bet noris gyvenime, bent truputi pasiekt.
Jei dar kasnors galit ka pasiulyt, nesidrovekit, labai aciu visiems :)
pelkė:
Registruotis arba PrisijungtiJei dar kasnors galit ka pasiulyt, nesidrovekit, labai aciu visiems :)
--- Baigti citatą ---
Siulau netridaliuoti, kol neišsiaiškinsi ko nori. O tai čia gaunasi gražuoliu konkursas. :-/
p.s.: Su geležiniais nasrais pas Pitbull:) arba Kensen. :D
deiviss:
Registruotis arba PrisijungtiDede Smaugly, prisiskaiciau forumo :laikr:, is daugumos postu pastebejau, kad esat dede, turintis didele pagarba :senis:
Gal galeciau suzinot, kodel jus klausete ar turiu patirti, kazkas nuo to priklauso ? Priimtumete naujoka, ar tik turinti sioki toki bagaza ?
Jei turit tokia grupele, kurioje treniruote baigiasi iki ~17.20 valandos, labai noreciau pabandyti savo jegas.
O jei galvojat, kad mano entuziazmas greitai dingtu, galetumem susitart, kad jei nepatiks mano poziuris i sporta
po menesio atsisveikinsim ir :handshake: paspaudus rankas, paliksiu jus.
Jei tik grafikas tinka, 3kartus per savaite klausyciaus jusu :teisejas: komandu, stipriai :barnis: neatsikalbinedamas :-)
Na gal cia jau truputi vaikiskai parasiau, bet noris gyvenime, bent truputi pasiekt.
Jei dar kasnors galit ka pasiulyt, nesidrovekit, labai aciu visiems :)
--- Baigti citatą ---
Man taipat butu idomu viska pradeti tokiu metu.. tik laikas manau butu nesvarbus bandyciau prie jusu prisitaikyti.. tik veiksmas butu Kaune.
isvis kaip i tokiu metu ziureti aplinkiniai bei treneriai? isvadintu :A :E ar suprastu teigemai, ypac kai nori... jei ne turbut teks paciam kazko vienam siekti kitu ziniomis :book1:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją