Visa kita > Skelbimai
Padekit rasti kluba, kuriame treniruotes vyktu ryte/diena
Martinas:
Sveiki,
noreciau paprasyt jusu - piktu dedziu :senis: pagalbos.
Man 21 metai, esu Vilnietis, studijuoju vakariniame skyriuje. Ir negaliu niekaip rasti (kovos menu) klubo, kuriame treniruotes prasidetu anksciau nei 17valanda vakaro. Ir karate ir dziudo ir kt. klubai, kiek teko matyt visuose tokios amziaus grupes treniruotes prasideda ~17.30 ~19.00 valanda.
Gal kas galit pasiulyt kokia sporto saka, kluba, gal galit nuoroda i internetini puslapi, nes :-/ nieko nerandu.
:respect: :respect: :respect: jums gerieji zmones.
stripulis:
Labas, mūsų karate klube būdavo treniruotės nuo 7-ių ryto, bet šių metų tvarkaraštis dar nepatvirtintas, jei bus tokios, informuosiu čia :)
Martinas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiLabas, mūsų karate klube būdavo treniruotės nuo 7-ių ryto, bet šių metų tvarkaraštis dar nepatvirtintas, jei bus tokios, informuosiu čia :)
--- Baigti citatą ---
Pagarba :respect: tikiuosi rasiu sau vieta :)
Smauglys:
Registruotis arba PrisijungtiSveiki,
noreciau paprasyt jusu - piktu dedziu :senis: pagalbos.
Man 21 metai, esu Vilnietis, studijuoju vakariniame skyriuje. Ir negaliu niekaip rasti (kovos menu) klubo, kuriame treniruotes prasidetu anksciau nei 17valanda vakaro. Ir karate ir dziudo ir kt. klubai, kiek teko matyt visuose tokios amziaus grupes treniruotes prasideda ~17.30 ~19.00 valanda.
Gal kas galit pasiulyt kokia sporto saka, kluba, gal galit nuoroda i internetini puslapi, nes :-/ nieko nerandu.
:respect: :respect: :respect: jums gerieji zmones.
--- Baigti citatą ---
Ar yra patirtis kovos menuose?
Martinas:
Registruotis arba PrisijungtiAr yra patirtis kovos menuose?
--- Baigti citatą ---
Apie pusmeti laisvosiose imtynese (imtynes ir toliau lankysiu, bet gausis tik 2k i savaite jas lankyt, todel ir ieskau dar kokio sporto).
Ugis 172, svoris ~62.
Bet nenoriu gaut i dantis, bo galvoju rugseji gelezies porai metu burnon isidet.
Tai butu nemazo piniginio nuostolio, jei kazkas baisaus atsitiktu.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją