Visa kita > Kovos klubo tinklapis

Ketureilio konkursas

<< < (8/9) > >>

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKiek suprantu šio ketureilio įvykiu dalyviu buvau ir aš. Koks prizas man? Juk man teko "tempti presą"(kas buvo tai žino  :luztu:)

--- Baigti citatą ---

Čia tik aš paminėtas :senis:

Raimis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiČia tik aš paminėtas :senis:

--- Baigti citatą ---
Paminėtas tai nesiginčiju. Tik jei tas atvejis apie kurį aš galvoju, tai tempt presą teko man ir Bandito  :-]

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPaminėtas tai nesiginčiju. Tik jei tas atvejis apie kurį aš galvoju, tai tempt presą teko man ir Bandito  :-]

--- Baigti citatą ---

Tai buvo jau vėliau...

Yoi:
Na, jei visus įvykio dalyvius apdovanoti reik, tada taip išeina, kad ir džipo vairuotoją surasti reikia  :luztu: Jis čia kalčiausias, kad šitas ketureilis turėjo pagrindo atsirasti  :D
Raimi, torto prisikirtus presą sunkiau bus įtempt!  :-)

Rolis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNa, jei visus įvykio dalyvius apdovanoti reik, tada taip išeina, kad ir džipo vairuotoją surasti reikia  :luztu: Jis čia kalčiausias, kad šitas ketureilis turėjo pagrindo atsirasti  :D
Raimi, torto prisikirtus presą sunkiau bus įtempt!  :-)

--- Baigti citatą ---
laukiam torto, laukiam Asios Hasta a-le-višta, kas greitesnis? nugalėtojui kelialapis į Ispaniją torto paėst  :-]

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją