Pagrindines diskusijos > Karyba
Privalomoji tarnyba/profesine karo tarnyba
Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiGal kas nors pasikeitė man pabaigus, bet po 9 savaičių atsisakyti negalima, tik per 5 pirmas dienas, o paskui lieki visas 12 savaičių (nebe 13 kiek pamenu). Man tarnaujant dar sklandė kalbos, kad BKM baigimas duoda kažkokį balą stojant į akademiją. Šito tiksliai nesiaiškinau, tai gali būti ir paprastas gandas.
--- Baigti citatą ---
Kuom baigėsi tavo BKM? Nuomonė apie kariuomenę nuo buvusios prieš Ruchliandiją pasikeitė? Tarnauji jau kur nors dabar?
Rimbas:
Registruotis arba PrisijungtiGal kas nors pasikeitė man pabaigus, bet po 9 savaičių atsisakyti negalima, tik per 5 pirmas dienas, o paskui lieki visas 12 savaičių (nebe 13 kiek pamenu). Man tarnaujant dar sklandė kalbos, kad BKM baigimas duoda kažkokį balą stojant į akademiją. Šito tiksliai nesiaiškinau, tai gali būti ir paprastas gandas.
--- Baigti citatą ---
Už pataisymus dėl savaičių ačiū. Visgi neseniai baigei. (Beje, pasidalink, ar toliau tęst planuoji, gali ir PM, jei ką)
O į LKA balų neprideda. Čia jau faktas.
Drakons:
Registruotis arba PrisijungtiKuom baigėsi tavo BKM? Nuomonė apie kariuomenę nuo buvusios prieš Ruchliandiją pasikeitė? Tarnauji jau kur nors dabar?
--- Baigti citatą ---
Netarnauju, bkm'e supratau, kad kariuomenė ne man. O šiaip nuomonė apie kariuomenę pasikeitė, bet tik į geresniąją pusę. Nors ir prieš pradedant tarnaut nebloga buvo. :-)
Skeptikas:
Registruotis arba PrisijungtiNetarnauju, bkm'e supratau, kad kariuomenė ne man. O šiaip nuomonė apie kariuomenę pasikeitė, bet tik į geresniąją pusę. Nors ir prieš pradedant tarnaut nebloga buvo. :-)
--- Baigti citatą ---
:handshake: Ir tokia patirtis yra gerai. :handshake:
Patarnautų visas "jaunimėlis" - būtų daug mažiau diskusijų tema "o už ką gi jiems ten babkes moka" :)
Powlius:
Jeigu kas nors neseniai baigė BKM, ir galėtų atsakyti į keletą kvailų klausimų, prašyčiau PM.
Ačiū. :bandit:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją