Pagrindines diskusijos > Karyba

Privalomoji tarnyba/profesine karo tarnyba

<< < (45/49) > >>

Marcela1990:
sveiki,geguzes 14d man kmek ar esu tinkamas tarnybai,taciau si savaitgali kazkur persalau ir susirgau,gal kas zinote ar galima pakeisti kmek patikrinimo data esant tokioms aplinkybems?pretenduot noriu i birzelio 11d bkm

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtisveiki,geguzes 14d man kmek ar esu tinkamas tarnybai,taciau si savaitgali kazkur persalau ir susirgau,gal kas zinote ar galima pakeisti kmek patikrinimo data esant tokioms aplinkybems?pretenduot noriu i birzelio 11d bkm

--- Baigti citatą ---

Nelabai galiu ką komentuoti - tavo vietoje bandyčiau skambintis į KMEK ir paaiškinti situaciją.

Marcela1990:
Aisku,nes ir kmek atmintinej parasyta jog pranesti KPAT jei negali atvykti nurodyta diena,tik idomu ar nebus keblumu kaip pranesiu ta pacia diena kuria turiu atvykti,nors netikiu jog toks pirmas atvejis butu kaip mano.

Rimbas:
Dieną juk suplanavęs esi, tai ir važiuok. Jei negaluoji, tai pasimatys ir gausi kitą datą (tikriausiai), o gal ir taip praeisi. Nžn, kiek ten griežtai tuos rekrūtus ima dabar

Marcela1990:
na gal ir tavo tiesa,bet jeigu neduos kitos datos?ar negeriau pabandyti persikelti tos datos ir nerizikuoti taip,juk po to nezinia kada vel leis eiti kmek

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją