Pagrindines diskusijos > Karyba
Privalomoji tarnyba/profesine karo tarnyba
emigo:
Sveiki,
speju kad si tema bus greitai istrinta, nes is esmes tik viena klausima teturiu, bet nezinau i ka tiksliau reiktu kreiptis :nezino:
Taip jau susikloste aplinkybes, kad nepavykus patapti teisininku, KAM pasikviete mane pas juos. Perdaug nesilauziau, nes... norint issisukt visalaik keliu galima rasti, bet manau ten idomiau bus negu lakstyt su cemento maisais :ruko:
Kiek dabar zinau... pasirinkimai yra 2, t.y. privalomoji karo tarnyba - vieni metai, ~11sav. Rukloj, paskui - kaip dievas duos? (ar imanoma visgi kazkokiais budais "pasirinkti" ar "padeti isrinkti" tolimesnes darnybos vieta), antras variantas - profesine karo tarnyba. Profesineje turbut truputi daugiau laisves, bet... sutartis yra berods 4 metams, o is esmes einu i kariuomene ir nezinau kas ten bus, tai gal kiek per ilgas laiko tarpas gautusi. Jei jau ikisiu galva i kilpa - gal geriau trumpesniam laikui? ;)
Tai ir klausimeliai tokie, ar imanoma is privalomoj tarnyboj bent mazdaug pasirinkti kur ir ka toliau noretum veikti, ir profesines karo tarnybos sutartis, pagrindines salygos.
P.s. tikrai noreciau pagooglint, bet is telefono rasau, + juk ne viskas tik popieriais sprendziama :o :rolleyes:
Skeptikas:
Aš savo laiku tarnauti nėjau.... Dabar gailiuosi..... Jei ta tema nors kiek palanki - su tavo amžiumi profesionalioje gali karjerą padaryti. Nors geriausiai šiuo klausimu, manau, Kastalomas galėtų pakonsultuot.
denis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiAš savo laiku tarnauti nėjau.... Dabar gailiuosi..... J.
--- Baigti citatą ---
o as iejau :D Netarnauti, bet dirbti. Pakankamai greitai supratau, kad kariuomene ne man :-(
forget:
Registruotis arba Prisijungtio as iejau :D Netarnauti, bet dirbti. Pakankamai greitai supratau, kad kariuomene ne man :-(
--- Baigti citatą ---
kodel??? :D
denis:
Registruotis arba Prisijungtikodel??? :D
--- Baigti citatą ---
Kodel kodel :D Tai kad paprastame gyvenime galima pasiekti daugiau ir per trumpesni laika.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją