AutoriusTema: Bob Honiball mokykla  (Skaityti 19040 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2008
  • Žinutės: 697
  • Amžius: 34
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Bob Honiball mokykla
« Atsakyti #60 įjungtas: 2009 Rgp 17, 11:33:28 am »
Citata
Reach, aš jei dėl ko ir "įsižeidžiau", tai dėl to, kad eilinį kartą karate buvo pateikta atstumiančiai, vis labiau stiprinant ir taip dažną įspūdį, esą tai niekam netinkama nesąmonė. Tačiau jums ateity tikrai vertėtų susivaldyti ir seminaruose nemėginti gan "isteriškai" tildyti žmonių, uždavusių nepatogius klausimus...
Tikrai taip....

Citata
Cia jau sutrypet! faina ar ne? Jus jo net gerai nepazystat. Bob tirai atsakytu i iskilusius klausimus jei tikrai rupi.
Aš net neabejoju,kad Bob yra labai puikus meistras,geras žmogus, gebantis  atsakyt į mūsų klausimus ir idaug  ko išmokyti.Visgi kalbos barjeras duoda savo.
Beje, juk ir jūs turite ,berods, antrą dan'ą.Kodėl pati negalėjote atsakyti į pateiktus klausimus?Juk visas bendravimas su Bob'u vyko per jus  :rolleyes:

Reach

• Svečias
« Atsakyti #61 įjungtas: 2009 Rgp 17, 11:43:48 am »
Kaip ten bebutu Bob turi daug daugiau patirties(daugiau nei as gyvenu ant sios zemeles) ir tai buvo jo seminaras ir atsakineti i klausimus kurie buvo uzuoti jam nenorejau, o i kai kuruos net nesugebeciau. Buvo sunkoka man ir taip.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #62 įjungtas: 2009 Rgp 17, 12:28:30 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Kaip ten bebutu Bob turi daug daugiau patirties(daugiau nei as gyvenu ant sios zemeles) ir tai buvo jo seminaras ir atsakineti i klausimus kurie buvo uzuoti jam nenorejau, o i kai kuruos net nesugebeciau. Buvo sunkoka man ir taip.
Na, sunkumai grūdina - gal tiesiog bus jie naudingi jums rengiant kitus seminarus. Sėkmės
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs pelkė

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1688
  • Amžius: 51
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.nautilius.lt
« Atsakyti #63 įjungtas: 2009 Rgp 17, 16:33:09 pm »
Na, sunkumai grūdina - gal tiesiog bus jie naudingi jums rengiant kitus seminarus. Sėkmės

Net Klaipėdoj girdėjosi tavo juokas  :luztu: , gaila, kad dėl techninių kliučių negalėjau stebėt šio seminaro  :-(   :kikena:

Kaužkur šio forumo platybėse buvo nuskambėjusi citata, kad ne diržas muša per snukį .  :senis:
niekas manes neparklupdys ant kelių - kaip gulėjau , taip ir gulėsiu ...

Atsijungęs Magus

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2005
  • Žinutės: 684
  • Amžius: 43

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #64 įjungtas: 2009 Rgp 18, 10:20:43 am »
Aišku nelabai eina lygint, bet pačio seminaro vedimo galima pasimokyt iš kitų pvz. Misiūno Muai Thai...
Tik va aš be akinių buvau tai nemačiau tamstų kituose seminaruose...

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #64 įjungtas: 2009 Rgp 18, 10:20:43 am »

Atsijungęs paslaptis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2009
  • Žinutės: 1518
  • Amžius: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #65 įjungtas: 2009 Rgp 18, 13:41:50 pm »
Siūlyčiau kitais metais DOJO pravest karate goyu ryu seminarą, kad žmonės negalvot, jog tam visai niekam tikus šaka.

o dėl Misiūno seminaro, ką ponams su 7 ir 2 danu jame daryti?! Tik mums paprastiems mirtingiesiems jie skirti.
Мы против войны.
Нам нужен мир.
Желательно, весь.

Atsijungęs Magus

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #66 įjungtas: 2009 Rgp 18, 13:56:48 pm »
Kad Goju ryu niekam tikus negalvoju, bet ir aš kitiem metam labai norėčiau DOJO seminaro. Spėju skirtumas būtų ryškus...

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #67 įjungtas: 2009 Rgp 18, 14:36:48 pm »
Kad Goju ryu niekam tikus negalvoju, bet ir aš kitiem metam labai norėčiau DOJO seminaro. Spėju skirtumas būtų ryškus...

Buvo. Prieš pora metų - prie Kauno marių.
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Reach

• Svečias
« Atsakyti #68 įjungtas: 2009 Rgp 18, 15:09:33 pm »

Ka gali issiaiskinti kai vaduovaujiesi spejimais, na bet cia tik mano nuomone. Gal reiktu pasigilinti kodel mokytojas pateikia savo idejas vienaip ar kitaip. Gali buti belekoks didziausias pasaulio meistras, bet jo ideja gali buti nesuprasta ir palaikyta visiska nesamone. Dar beto gal kai kuriems stiliams tikrai ne viskas tinka, nors vie tiek kazka gali is to gauti, pasiimti tik tai ko tau reikia. Pasimokyti gali ir is savo mokinio. kas iesko atsakimu tas randa, bet cia tik mano nuomone :-)

Atsijungęs Magus

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #69 įjungtas: 2009 Rgp 18, 15:29:18 pm »
Citata
Ka gali issiaiskinti kai vaduovaujiesi spejimais, na bet cia tik mano nuomone. Gal reiktu pasigilinti kodel mokytojas pateikia savo idejas vienaip ar kitaip. Gali buti belekoks didziausias pasaulio meistras, bet jo ideja gali buti nesuprasta ir palaikyta visiska nesamone. Dar beto gal kai kuriems stiliams tikrai ne viskas tinka, nors vie tiek kazka gali is to gauti, pasiimti tik tai ko tau reikia. Pasimokyti gali ir is savo mokinio. kas iesko atsakimu tas randa, bet cia tik mano nuomone
Tai, kad lygtais niekas ir nesakė, kad buvo kalbėta ar rodyta nesamones ? Kiek matau visi norėjo pasakyt, kad pateikimo forma buvo nevisai tinkama.
O kodėl nesimatė jūsų kituose seminaruose ? Ar čia mano akinių problema ?  :-)

« Atsakyti #69 įjungtas: 2009 Rgp 18, 15:29:18 pm »

Atsijungęs Magus

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #70 įjungtas: 2009 Rgp 18, 15:33:11 pm »
Citata
Cituojama: Magus on Šiandien  15:56:48

Buvo. Prieš pora metų - prie Kauno marių.

Jeigu teisingai pamenu ten buvo Tai chi rytinė mankšta ir Sanchin katos demonstravimas su keliais aspektų aptarimais, bet ne seminaras.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #71 įjungtas: 2009 Rgp 18, 16:08:42 pm »
Nemazai meistru yra prasti mokytojai. Ir nelabai ka cia bepadarysi, nebent i koki Pedagogini nusiusi...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2007
  • Žinutės: 1388

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #72 įjungtas: 2009 Rgp 18, 16:25:41 pm »
Pedagoginis nepakeis žmogaus savybių ir nusistatymo. Arba mėgsti mokyti ir turi tam "ugnelę", arba ne.
Net ir būdamas teisingame kelyje, gali tapti suvažinėtas, jei tiesiog ten sėdėsi. Nesistenk eiti senolių pėdomis - geriau rask tai, ko jie ieškojo!

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2008
  • Žinutės: 697
  • Amžius: 34

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #73 įjungtas: 2009 Rgp 23, 20:07:29 pm »
Ka gali issiaiskinti kai vaduovaujiesi spejimais, na bet cia tik mano nuomone. Gal reiktu pasigilinti kodel mokytojas pateikia savo idejas vienaip ar kitaip. Gali buti belekoks didziausias pasaulio meistras, bet jo ideja gali buti nesuprasta ir palaikyta visiska nesamone. Dar beto gal kai kuriems stiliams tikrai ne viskas tinka, nors vie tiek kazka gali is to gauti, pasiimti tik tai ko tau reikia. Pasimokyti gali ir is savo mokinio. kas iesko atsakimu tas randa, bet cia tik mano nuomone :-)
Jo spėjimas teisingas.Bet čia tik mano  ir dar kelių žmonių nuomonė...
O šiaip....Nieko asmeniško,bet kaip 2 dan meistrė nepalikot didelio įspūdžio.Gal nesupratau idėjos arba "mano stiliui" netiko  :(

"Gali buti belekoks didziausias pasaulio meistras, bet jo ideja gali buti nesuprasta ir palaikyta visiska nesamone."-norite pasakyti,kad kaikas yra didžiausias pasaulio meistras tik jo nesuprato ar čia vėl aš nesigaudau?  :oops:

« Atsakyti #73 įjungtas: 2009 Rgp 23, 20:07:29 pm »