0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Reach, aš jei dėl ko ir "įsižeidžiau", tai dėl to, kad eilinį kartą karate buvo pateikta atstumiančiai, vis labiau stiprinant ir taip dažną įspūdį, esą tai niekam netinkama nesąmonė. Tačiau jums ateity tikrai vertėtų susivaldyti ir seminaruose nemėginti gan "isteriškai" tildyti žmonių, uždavusių nepatogius klausimus...
Cia jau sutrypet! faina ar ne? Jus jo net gerai nepazystat. Bob tirai atsakytu i iskilusius klausimus jei tikrai rupi.
Kaip ten bebutu Bob turi daug daugiau patirties(daugiau nei as gyvenu ant sios zemeles) ir tai buvo jo seminaras ir atsakineti i klausimus kurie buvo uzuoti jam nenorejau, o i kai kuruos net nesugebeciau. Buvo sunkoka man ir taip.
Na, sunkumai grūdina - gal tiesiog bus jie naudingi jums rengiant kitus seminarus. Sėkmės
Kad Goju ryu niekam tikus negalvoju, bet ir aš kitiem metam labai norėčiau DOJO seminaro. Spėju skirtumas būtų ryškus...
Ka gali issiaiskinti kai vaduovaujiesi spejimais, na bet cia tik mano nuomone. Gal reiktu pasigilinti kodel mokytojas pateikia savo idejas vienaip ar kitaip. Gali buti belekoks didziausias pasaulio meistras, bet jo ideja gali buti nesuprasta ir palaikyta visiska nesamone. Dar beto gal kai kuriems stiliams tikrai ne viskas tinka, nors vie tiek kazka gali is to gauti, pasiimti tik tai ko tau reikia. Pasimokyti gali ir is savo mokinio. kas iesko atsakimu tas randa, bet cia tik mano nuomone
Cituojama: Magus on Šiandien 15:56:48Kad Goju ryu niekam tikus negalvoju, bet ir aš kitiem metam labai norėčiau DOJO seminaro. Spėju skirtumas būtų ryškus...Buvo. Prieš pora metų - prie Kauno marių.