AutoriusTema: Koordinacija.  (Skaityti 8039 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Koordinacija.
« Atsakyti #15 įjungtas: 2008 Lie 04, 00:25:45 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Aciu, laiteriz, kad pataisei. Visai nugrybavau. Na, vystyti aisku galima bet kokiam amziuje, beda, kad riba, kai vystymasis sustos, jau gerokai arciau... nepaisant motyvacijos.
Kazkodel tai man atrodo, kad bent jau tau tai artimiausiu laiku negresia... Tad baik kalbas - motyvuokis ir koordinuokis!!!   :teisejas::D
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

Atsijungęs Magus

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2005
  • Žinutės: 684
  • Amžius: 43
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #16 įjungtas: 2008 Lie 04, 11:54:33 am »
Paprastas pavyzdys. Darant kulversčius iš pradžių šiek tiek koordinacija sutrinka. Vėliau po kiek laiko pripranti ir amžius nesvarbu. Taigi...

TaroKong

• Svečias
« Atsakyti #17 įjungtas: 2008 Lie 04, 12:24:30 pm »
Neturiu ka ir pasakyt, jei jum amzius nesvarbu, tai ...pabandykit kokiais gimnastikos cempionais tapti pradeje nuo 16 metu. Tarkim.

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #18 įjungtas: 2008 Lie 04, 12:37:51 pm »
Neturiu ka ir pasakyt, jei jum amzius nesvarbu, tai ...pabandykit kokiais gimnastikos cempionais tapti pradeje nuo 16 metu. Tarkim.
Tai gal ir kovais menais nereikia po 30 metu uzsiimeneti nes daug nepaseksi  :rolleyes: ?
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #19 įjungtas: 2008 Lie 04, 12:45:26 pm »
Pratimai:

Citata
1) самым лучшим тренажером является мяч для большого тенниса. Упражнений - масса. Для  координации и ловкости - бросаем и ловим мяч из любого положения, от стенки и т.п. Жонглирование двумя и тремя мячами. Перекидывание с партнером. Перекидывание с падением и кувырком. Для точности - удар по летящему мячу.

2) Прыжки, ходьба по вкопанным в землю шинам, пенькам.

3) Встаёшь на баскетбольный мяч и пытаешься стоять прямо, сначала со страховкой (держась за стену, например), потом без. Потом приседания на мяче, потом махи и удары руками, сначала плавные, потом порезче.

4) Различные плавные и резкие движения руками, ногами и торсом стоя с закрытыми глазами. Усложнения: стоя на одной ноге, стоя на пеньке на одной ноге, с грузом в руках.

5) Передвижение "ниндзявским" шагом у стены (через угол, через проём) - с перекрещиванием ног, вдоль стены, спиной к ней, руки в стороны и назад - контроль стены. Усложнение: в темноте.

6) Различные плавные и резкие движения руками, ногами и торсом стоя с закрытыми глазами. Усложнения: стоя на одной ноге, стоя на пеньке на одной ноге, с грузом в руках.

Кстати говоря, вы шнурки как завязываете?  :D

Knyga: "Николай Александрович Бернштейн. О ловкости и ее развитии "
« Paskutinis taisymas: 2008 Lie 04, 13:04:55 pm nuo denis »
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #19 įjungtas: 2008 Lie 04, 12:45:26 pm »

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2007
  • Žinutės: 1388

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #20 įjungtas: 2008 Lie 04, 13:08:19 pm »
Svarbu, bet man įdomu, ar koordinacija čia yra kažkuo išskirtinė? Man rodos kad tai galioja viskam, kas tik man šauna į galvą. Lenk medį, kol jaunas :)

Bet tai ką dabar padaryt, jei kažkada buvom jauni ir gražūs, o dabar tik gražūs? Aš nenuvertinčiau žmogaus noro, pastangų ir valios. Jie daro stebuklus. Ir koordinacija ne išimtis

p.s. Jaunystė vs patirtis... :chmm:
Net ir būdamas teisingame kelyje, gali tapti suvažinėtas, jei tiesiog ten sėdėsi. Nesistenk eiti senolių pėdomis - geriau rask tai, ko jie ieškojo!

TaroKong

• Svečias
« Atsakyti #21 įjungtas: 2008 Lie 04, 13:28:47 pm »
Svarbu, bet man įdomu, ar koordinacija čia yra kažkuo išskirtinė? Man rodos kad tai galioja viskam, kas tik man šauna į galvą. Lenk medį, kol jaunas :)

Bet tai ką dabar padaryt, jei kažkada buvom jauni ir gražūs, o dabar tik gražūs? Aš nenuvertinčiau žmogaus noro, pastangų ir valios. Jie daro stebuklus. Ir koordinacija ne išimtis

p.s. Jaunystė vs patirtis... :chmm:
Nenuvertinu ir sutinku, kad daug galima pasiekti pradejus ir veliau. Bet labai gerai <> puiku. Kazkokius tyrimus kazkada esu mates, kad pagrindines motorines programos ir ju vystymo potencialas i smegenis "irasoma" iki paauglystes. Tiesa, kai kurie sportai reikalauja ypac preciziskos ir specifines koordinacijos. Tarkim, plaukikai 20 metu jau veteranai (rekordai daromi 17-18 metu amziaus) tikriausiai del panasiu priezasciu.
O siaip...net ir pradejes vystyti "museikiska" koordinacija nuo 30 metu, gali tapt geresnis, negu 99.99% zmoniu...bet cempionu netapsi. Va sita gal norejau pasakyt,

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2007
  • Žinutės: 1388

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #22 įjungtas: 2008 Lie 04, 13:47:12 pm »
Nenuvertinu ir sutinku, kad daug galima pasiekti pradejus ir veliau. Bet labai gerai <> puiku. Kazkokius tyrimus kazkada esu mates, kad pagrindines motorines programos ir ju vystymo potencialas i smegenis "irasoma" iki paauglystes. Tiesa, kai kurie sportai reikalauja ypac preciziskos ir specifines koordinacijos. Tarkim, plaukikai 20 metu jau veteranai (rekordai daromi 17-18 metu amziaus) tikriausiai del panasiu priezasciu.
O siaip...net ir pradejes vystyti "museikiska" koordinacija nuo 30 metu, gali tapt geresnis, negu 99.99% zmoniu...bet cempionu netapsi. Va sita gal norejau pasakyt,
Nesakau, kad sutinku, bet mintį supratau ;) Dėkui.
Net ir būdamas teisingame kelyje, gali tapti suvažinėtas, jei tiesiog ten sėdėsi. Nesistenk eiti senolių pėdomis - geriau rask tai, ko jie ieškojo!

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #22 įjungtas: 2008 Lie 04, 13:47:12 pm »