AutoriusTema: Wing Chun (Tsun) technika ir jos niuansai  (Skaityti 110603 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2007
  • Žinutės: 1388
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Wing Chun (Tsun) technika ir jos niuansai
« Atsakyti #180 įjungtas: 2008 Spa 10, 08:51:33 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Na ash, tikiuosi, dar shizofrenija nesergu, kad pats sau taip prieshtarauciau...  :oho: :nezino: :rolleyes:
Berserk, čia reikia tavo frazės... ;)
Net ir būdamas teisingame kelyje, gali tapti suvažinėtas, jei tiesiog ten sėdėsi. Nesistenk eiti senolių pėdomis - geriau rask tai, ko jie ieškojo!

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #181 įjungtas: 2008 Spa 10, 08:52:05 am »
tai galiu teigt, kad šitas filmukas yra visiškai nieko neįrodantis - aš irgi tokius veiksmus galiu pagreitint bet kokioj stadijoj.  Neįtikinot.
O ka sitas filmukas turi irodyti ?   Nemanau tokius veiksmus reikia greitinti su kompu, realiai galima atlikti tokiu greiciu ir be kompo  :D
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #182 įjungtas: 2008 Spa 10, 08:55:27 am »
Sakyčiau, jog klipe pagreitinimo nėra. Pasižiūrėjus, kokiu tempu linguoja stovintis, rodos kad viskas realiai...

Gaila, kad kojų nesimato
Net ir būdamas teisingame kelyje, gali tapti suvažinėtas, jei tiesiog ten sėdėsi. Nesistenk eiti senolių pėdomis - geriau rask tai, ko jie ieškojo!

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #183 įjungtas: 2008 Spa 10, 10:24:23 am »
Berserk, čia reikia tavo frazės... ;)
Ir ka gi jis ten prifrazuos, blyn..? Kazkam atrodo, kad vienoje temoje shikti ant to ar ano stiliaus, o kitoje ta pati stiliu lig niekur nieko kazkam rekomenduoti yra normalu..?  :oho: Ash taip nemanau...  :(
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #184 įjungtas: 2008 Spa 10, 10:26:37 am »
Sakyčiau, jog klipe pagreitinimo nėra. Pasižiūrėjus, kokiu tempu linguoja stovintis, rodos kad viskas realiai...

Gaila, kad kojų nesimato
Nu matai Laiteri... Yra versija, kad tavo zinios apie kompines programas ir videotechnika pasenusios...  :D
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #184 įjungtas: 2008 Spa 10, 10:26:37 am »

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #185 įjungtas: 2008 Spa 10, 10:31:41 am »
O ka sitas filmukas turi irodyti ?   Nemanau tokius veiksmus reikia greitinti su kompu, realiai galima atlikti tokiu greiciu ir be kompo  :D
Na jeigu dirbsi tik ta ka treneris pasake ir tik per treniruote, tai gal ir nepasieksi tokio greicio, bet jeigu uzsiiminesi uzklasine veikla ir nechalturindamas, tai galbut,jeigu ne per metus, tai per penkis to pasieksi...
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #186 įjungtas: 2008 Spa 10, 10:47:54 am »
Ir ka gi jis ten prifrazuos, blyn..? Kazkam atrodo, kad vienoje temoje shikti ant to ar ano stiliaus, o kitoje ta pati stiliu lig niekur nieko kazkam rekomenduoti yra normalu..?  :oho: Ash taip nemanau...  :(
Aš ne apie tai ... :)

Nu matai Laiteri... Yra versija, kad tavo zinios apie kompines programas ir videotechnika pasenusios...  :D
Aš rašiau "rodos" :director: Ne pirmą kartą matau žmogų panašiu greičiu dirbant :) Suredaguot įmanoma labai daug ką, bet ar rezultatas atperka sąnaudas? Iš čia ir išvada...

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Amžius: 34
  • Šalis: lt
  • Lytis: Moteris
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #187 įjungtas: 2008 Spa 10, 11:08:19 am »
Youtubej yra filmukas apie wt kuri filmavau as su drauge. Tai vat ten vienoje vietoje as labai greit smugiu serija padariau.tai irgi ten buvo komentaru kad pagreitinau atseit.Bet as nei greitinau nei ka nu ir kaip dabar irodyti kad nepagreitinau? :nezino:
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

Atsijungęs Paltas

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2007
  • Žinutės: 141

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #188 įjungtas: 2008 Spa 10, 11:49:13 am »
Youtubej yra filmukas apie wt kuri filmavau as su drauge. Tai vat ten vienoje vietoje as labai greit smugiu serija padariau.tai irgi ten buvo komentaru kad pagreitinau atseit.Bet as nei greitinau nei ka nu ir kaip dabar irodyti kad nepagreitinau? :nezino:
tai tu filmuką įdek, įvertinsim  ;-)

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #189 įjungtas: 2008 Spa 10, 13:13:49 pm »
WTgirl buvo svečiuose pas mus, tai žino kas yra smūgis. Ne kiekvieną pamakalavimą rankomis nors ir labai greitą galima vadinti šiuo žodžiu. Treniruočių metu visada pasiūlyčiau laiks nuo laiko patikrinti savo atliekamas technikas bei jų kombinacijas į masyvų didelį maišą.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

« Atsakyti #189 įjungtas: 2008 Spa 10, 13:13:49 pm »

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Šalis: lt
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #190 įjungtas: 2008 Spa 10, 14:49:13 pm »
Na wt smugio..bent jau savo tikrai nedrysciau pavadint smugiu..o vat uzteko kelias valandas pasimokyt su draugu bokso smugiu..tai visai kitas jausmas smugiuojant i kriause, netgi saxum ,per nindziu rengini kur neseniai buvom kai smugiavau pas juos salej i kriause sake kad neblogas smugis.
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #191 įjungtas: 2008 Spa 10, 15:49:39 pm »
"Jei rimtai, to, ką esu mačiusi iš WC (WT?) "smūgių", smūgiais nepavadinčiau nė prie geriausių norų... "

P. S. Vilkatai, kad nešoktum be reikalo - pasiskaityk tai, ką paryškinau. Gal tada truputį nusiraminsi?  :D

Kaip jau ne vienoj vietoj esu minėjusi, netikiu, kad WT arba WC galėtų būti blogos kovos sistemos, kitaip jos nebūtų tiek ilgai išsilaikiusios. Visai kitas klausimas, KAIP jos dėstomos...
Ir kadangi tai kovos sistemos, turi būti ten ir normalūs smūgiai, ir gera gynyba ir ko tik ne ;)
Na, aš tuo tikiu, ir ką jūs man.
Tas pat tinka aikido ir visiem kitiem kovos menam ir sportam...
« Paskutinis taisymas: 2008 Spa 10, 17:08:15 pm nuo stripulis »
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 855
  • Amžius: 43
  • Vieta: Kaunas
  • Aš toks jau nuo gimimo :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #192 įjungtas: 2008 Spa 10, 16:53:26 pm »
Kriaušė sakė?  :luztu:
Jei rimtai, to, ką esu mačiusi iš WC (WT?) "smūgių", smūgiais nepavadinčiau nė prie geriausių norų...
P. S. Labai džiugu, kad talentingiem žmonėm užtenka KELIAS VALANDAS pasimokyt svetimo sau sporto technikos, ir jau matyti žymūs pagerėjimai  :D

"Nesamonė pasakyta užtikrinančiu tonu vadinama asmenine nuomone". Čia stripuliui skirta.

Jeigu Wing Chun nera smugiu pasak taves, darom bandyma. Tu atkisi galva ir gauni viena "mostelejima", toki koki mes treniruojames treniruotese. Rolis gales paliudyti. Jeigu po to pasakysi, kad tai ne smugis, as galeisu tai viesai pripazinti.
" You must own your Wing Chun, not let it own you ". Wan Kam Leung.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #193 įjungtas: 2008 Spa 10, 16:56:59 pm »
"Nesamonė pasakyta užtikrinančiu tonu vadinama asmenine nuomone". Čia stripuliui skirta.

Jeigu Wing Chun nera smugiu pasak taves, darom bandyma. Tu atkisi galva ir gauni viena "mostelejima", toki koki mes treniruojames treniruotese. Rolis gales paliudyti. Jeigu po to pasakysi, kad tai ne smugis, as galeisu tai viesai pripazinti.
Ne, mes darom kitą bandymą. Mes su tavim kovojam, ir tu duodi "mostelėjimą", kuris bus smūgis - tai yra pramuš gynybą ir mane pritvos.
Tai, kas daroma į nejudantį ir nesipriešinantį partnerį, kad ir labai kieta ir krūta - dar ne smūgis.
IMHO  :P
Tik visa šita truputį atidėsim - manau, iki kitų metų sąskrydžio, jei ten būsi. Šiuo metu mano arbūzinė padėtis man neleis tokiais dalykais užsiiminėti, if you know what i mean...
O paskui - maloniai prašom, aš tikrai norėčiau pamatyti  :D

P. S. Dirstelk dar mano ankstesnę žinutę, sumakliavojau biški, norėjau tik išsicituot iš ten, o ji man visa nusiredagavo... Gal tada kitaip kalbėsim, be šio smagaus "humoro"  ;-) Bet kvietimo pasisparinguot neatmetu. Mielai  :-D
« Paskutinis taisymas: 2008 Spa 10, 17:10:25 pm nuo stripulis »
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #194 įjungtas: 2008 Spa 10, 17:13:51 pm »
Steave... Gal mane skleroze apgaune, bet kiek atsimenu, priesh kokius metus ar net pusmeti pats visomis keturiomis gynei WT stiliaus efektyvuma...  :rolleyes: Tiek jau to, galbut tu pasakysi, kad buvai jaunas ir durnas, bet kaip cia pasakius..? Nepatinka man tokie zmones, kurie, tsakant, shika i savo lizda... Dabar visomis ishgalemis varai ant WT, o ateiti turbut jau ant Taekwondo varysi, jeigu tavishkis klubas vel kuom nors neitiks ar Twyo yop chagi (yoko tobi geri) daryti neishmokis..? :chmm:
:luztu: Žinok sakyčiau visai ne taip. Tuo metu neturėjau jokios kovinio išprusimo. Nežinojau kaip dirba vienas ar kitas stilius, nežinojau kas yra relus smūgis ar blokas. Todėl prisižiūrėjas youtubėj filmuku, ir panašaus šlamšto isigrudau i galva kad WT rulez. Su laiku pastebėjau, kad visos šios technikos mažai vieksmingos. Taigi atsiradus TKD klubui pas mus perėjau ten dėl kainos ir kokybės skirtumo. Nežinau kodėl tu taip galvoji kad aš po metų pradėsiu su šūdais TKD malt nes tam nėra pagrindo. Juolab pas ta mokytoja pas kuri mokausi kaip jau ir sakiau yra visa technika tiek kojų tiek ir rankų..

O tai ka WTgirl šneka apie WT mokinių nedarba yra visiškas biredas, kaip jie gali dirbti jei jiems smūgio normalaus neparodo?
« Paskutinis taisymas: 2008 Spa 10, 17:15:28 pm nuo Steve »
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

« Atsakyti #194 įjungtas: 2008 Spa 10, 17:13:51 pm »