Ir visgi... Kokie tie WT smugiai kojomis??? Kila itarimas, kad smugio ale mavashi geri nera, o taip pat smugiavimas keliu kazkaip neashkiai pateiktas (arba jo ish viso nera)... Taigi baigiam offtopic'us apie triju menesiu cempionus ir panashius dalykus, o pakalbam apie smugius kojomis WT..! 
Mano žinios iš Leung Ting WT apie spyrius... Naudojami žemi spyriai. Išimtinai tiesiniai.. Sakyčiau modifikuotos
Mae geri ir
Yoko Geri versijos.. Yra dar vienas 'savotiškas' smūgis, kurio vertės kovodamas nepastėbėjau.

Mano komentarai... Mokykla akcentuoja spyri tik iš priekinės kojos (svoris ant galinės). Sužaloti ką nors su tokiu spyriu gali tik spirdamas į tarpkojį..

Kita problema yra visiškas biomechanikos neišnagrinėjimas. Technika dėstoma taip ,tarsi dubens įtraukimas į smūgį būtų visai nereikalingas... Prarandamas visas smūgio potencialas

Kas liečia smūgius keliais... Jie yra, bet išskirtinio paaiškinimo iš trenerio nesulauksi. T.y "tu jam griebi už galvos ir smūgiuoji keliu...". Kaip taisyklingai tą smūgį atlikti, iš kur "imti" smūgio jėgą ir pan.... Paslaptinga paslaptis

Mano žinios iš WCKMA REAL WT mokyklos.... Spyriai atliekami ,tiek galine ,tiek ir priekine koja. Skiriamas didelis dėmesys jėgos generavimui. Spyriai lavinami į makivaras (skydus). Nėra vengiama įvairesnių smūgių kojomis. Efektyvumas tikrinamas sparinguojantis...