įsiterpsiu ir aš

kad patikslinčiau ko čia tas Vilkatas su savo klausimais užgriuvo...
baramui fighter nekartok čia mum gerai išmoktos ir gerai įkaltos litanijos, aišku gražu kai spindi savo tokiu užsidegimu, bet žiūrėk nenudek

Tai ką tu parašei - tinka tavo lankomoje organizacijoje, ji žinok tokia yra neviena - jų dauk! (Lietuvoje tik 3), kitose vaizdelis gali gerokai skirtis, nors ir bus ten tų pačių pavadinimų formos, bet pateikimas gali skirtis nuo nedauk iki labai dauk ir be jokiu "advanced "

na cia truputi pakomentuosiu

nes negaliu kitaip

del Biu Jee tai jinai is tikruju yra pazengusiuju technika, mokyklos gal ir skiriasi, bet mokinti naujokus Biu Jee butu visiskai bergzdzias reikalas

cia tas pats butu kaip tam, kuris pradejo mokintis vairuoti is karto i rankas duoti McLaren bolida

teoriskai kaip ir masina, praktiskai lygis - kosmosas (apie McLaren'a kalbu)

naujokai net ir Siu Lim Tau forma darydami "pjauna gryba" kelis menesius, o kartais ir metus... na jei apie BWTA kalbeti tai man siutas ima

kai Siu Lim Tao taisyklingai nepadaro ir daro grubias klaidas net tie, kurie 8 mokinio lygi ... cia BWTA marketingo tupumo pasekmes

o siaip siuo metu as labai noreciau tobulai ivaldyti Chi Sao technikas ir 116 medinio manekeno techniku

galit juoktis, bet tai mano norai, ir manau kad some way, some how as tai igyvendinsiu