Manau reikėtų visgi apšnekėti šią kovą, manau, kad daug kas matėt.
Kovą nutraukė nes Thompson'as apsipylė kraujais kiek suprantu. Spėju, kad jei ne tai, tai Kimbo būtų turėjęs pirmą pralaimėjimą MMA karjeroje...
Ką kolegos mano? 
Nutraukė kovą, nes Thompsonas jau nebesilaikė ant kojų, praleido seriją smūgių ir jei nebūtų sustabdyta kova, dar po poros smūgių būtų giliam nokaute... Nemačiau, dėl ko Kimbogalėjo pralaimėti. Antram raunde tę jį plumpino parsigriovęs, bet labai jau lievi smūgiai... Bendrai visą kovą imant, Kimbo pranašumas.
o del Thompsono... na rimciausias iki siol jam konkurentas buvo, bet thompsona elitiniu sunkiasvoriu irgi kazin ar pavadintume. jis jaunas, stiprus, bet kad letas labai man atrodo
daugiau reiks pakomentuot kai damusiu kova 
Lievas tas Thompsonas. Stovėsenoje nulis, o parteryje grynai žvėriška jėga eina. Jėgos tai kaip meškinas turi, bet ištvermės nerasta...
mano supratimu,gavo Thomsonas KO,tik nekrito ant zemes,matet, kaip jo akys vartesi
, jam kaskas negerai atsitiko ir teisejui zuvi dave priedu 
Ant ribos... Po paskutinio smūgio gerokai susvirduliavo, akys paklaikusios, teisėjas profas, laiku sustabdė

Toliau tęsti buvo beprasmiška, nes Thomsonas tikrai jau buvo ant išsijungimo ribos...
Nu matėsi, kad Kimbo jį gerai bombarduoja, bet lygiai taip jis svirduliavo ir antram raunde ir KO nebuvo. O dabar užskaitė. Visgi manau, kad čia dėl tos traumos.
Nors, čia gali būti mano įsitikinimas tik. Kažkodėl nemėgstu Kimbo... 
Antram raunde susvirduliavo, bet buvo koordinuotas. Nors ir ten pora gerulių praleido, geras aperkotas, geras kablys

Jau kaip ir rašiau aukščiau, 3 raunde beprasmiška buvo tęst kovą, nes Thomsonas tikrai buvo praradęs orientaciją, visi paskutiniai smūgiai ėjo kiaurai, nebesugebėjo gintis. Bet kuris profas teisėjas būtų sustabdęs kovą.