Provokacijai nebent...
galima ir provokacijai, o galima ir tai kad pvz rankas nuleistu, patrauktu nuo smakro, na smugis i korpusa su pervedimu i smakra. Jei neblokuos gaus nors ir ne nakautuojanciai bet jausis, nors man dar neteko matyt, kad zmogus gaves kad ir ne labai stipriai per kepenis niekaip nesureguotu, paprastai instinktyviai rankos nusileidzia. Na jei rankos nenusileis tai visada ta pati smugi galima pakartoti stipriau
Aš niekur ir nerašiau, kad atakuoti reikia pavieniais... Bet paaiškink tu man, koks privalumas mesti du apgaulingus ir trečią nokautuojantį vietoje to, kad mesti tris nokautuojančius...?
Cia is principo negaliu gincytis, nes abu varijantai galimi. Tiesiog skirtingose situacijose manau skirtingi varijantai geriau veikia, arba yra saugesni.
O del triju nakautuojanciu minuso jau sakiau, siaip viskas ok tik turi sutikt 1) trys akcentuoti smugiai bus visada letesni nei 2 greiti +1 akcentuotas. 2) smugiuojant 3 akcentuotus smugius didesne rizika nepataikius i tiksla pataikyt tarkim, kad ir i alkune ar i kakta, jei gaisi laika geresnem prisitaikymui kombinacija iseis gerokai letesne (tarpai tarp smugiu dideli)...
O siaip tai tikrai nieko blogo ir net geriau zalos prasme 3 akcentuoti, tik rizika susizalot isauga.
neakcentuoti smugiai tai nereiskia, kad ju nesijaucia
dar ir kaip jaucias ipac be pirstines trenkus
Siaip tai as nesistengiu cia kazko irodyt tiesiog pats esu ne karta gera smugi i alkune paleides
, tai dabar geriau du kartus isitikinu, kad pataikysiu te kur taikau ir tokios kombiacijos tikrai yra saugesnes (jei ir pataikisi kur nereikia tai bent rankos nesusilauzysi) , bei isveda i geresne padeti lemiamam smugiui.