Pagrindines diskusijos > Savigyna

Gatvinis boksas. Video. (rekomenduoju)

<< < (4/16) > >>

laiteriz:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtip.s. laiteri, gal tamsta turite daugiau medziagos su siuo zmogum? prasome pasidalinti :)

--- Baigti citatą ---
skaičiau atsiliepimus A.Smirnovo puslapyje, jo paties postų yra A.Kočergino forume, jūtūbėje galima susirasti video kaip jie su A.Kočerginu "bendrauja" po įvykusio seminaro (gal bor'ba?). Na ir šitas seminaras - detaliai nežiūrėjau, paties A.Kočergino seminarai man "labiau prie širdies", taip sakykim...

denis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtibet ar nesamone? man pvz dar labai patiko 2am video tai kai jis rode nukertancius smugius "is netiketumo" :) tikrai manau panaudojami dalykai ar ne?

--- Baigti citatą ---
Lonsai, kiek esu mates nukertimus gatveje, tai visi tokie ir buvo ... paziurek klipa su studentu i gopniku :) 

Nialas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiLonsai, kiek esu mates nukertimus gatveje, tai visi tokie ir buvo ... paziurek klipa su studentu i gopniku :) 

--- Baigti citatą ---
Kad čia daugiau nieko ir neišgalvosi  :-)   Arba tu nukerti 'netikėtai'. Arba tave nukerta. Pasirinkimas irgi nėra labai platus. Arba kertama stovint akis į akį, arba kertama prilėkus iš nugaros, arba kertama kol auką laiko draugeliai.  :nezino:   Visi variantai 'einami' gatvėje  ;-)   O atlikimas irgi priklauso nuo situacijos. Nėra tolko laukti ,kol auka užsiims patogią ginybinę poziciją.

laiteriz:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtiarba kertama kol auką laiko draugeliai.  :nezino: 
--- Baigti citatą ---
Šitą būtų labai nerealu atidirbinėti per treniruotes  :-]

Nialas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiŠitą būtų labai nerealu atidirbinėti per treniruotes  :-]

--- Baigti citatą ---
O ką, mintis   ;-)  Tsakant, pajausti tą beviltiškumą   :luztu: 
Metodikos tikslas būtų ,neleisti "patogiai" savęs sugriebti. Paprastai būna ,kad du gopai laiko už rankų ,o trečias kerta. Jeigu poziciją gopai visgi užsiima, tada.....  :-(   Dėl tikroviškumo galima prie savęs peilio imitaciją laikyt  :angel:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją