0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Tai gal tu ne tais krumpliais smugiuoji? Jaigu ka tai dviem priekiniais reikia,nes jaigu kitais trim,tai nenuostabu,kad mazaji pirsta i delna islauzineja
o aš girdėjau, kad reikia visais krumpliais smugiuot
gal yra kokia programa grūdint krumpliams? norėčiau puikiai smugiuot visais keturiais krumpliais, nes praktiškai konfliktai kyla dėl išgerto perdidelio alkoholio kiekio, o girtam bele duot
Aš smūgiuoju trim galiniais krumpliais ir nieko jiems neatsitinka Natūraliai pas žmogų tvirtesni yra du priekiniai krumpliai. Jais ir rekomenduojama smūgiuoti. Beje, nepamirškim ,kad krumpliams reikia parinkti pakankamai minkštą taikinį Jeigu smūgiuosi į kaktą ,efektas bus toks pats
As irgi sekmingai galiu smugiuot,kad ir koks tas mano smugis bebutu ,bet jaigu netyciom uzkabintum dvieju apatiniu pirstu sabarius,kur jie lenkiasi,tada butu didelis ajajai
Prisigėrus reikia miegot eit ,o ne razborkes daryt, nes dar užsirausi ant blaivo kada.... O dėl krumplių grūdinimo, tai forume pilna patarimų tuo klausimu. Tiesiog, pasieškot reikia. Tingiu kiekvieną kartą rašyt tuos elementarius pratimus
Smūgiuojant esmė yra ne krumpliuose ,o tame kaip tu smūgiuoji. Jei nemoki teisingai smūgiuot - susižąloji. Nėra apie ką čia diskutuot.
Spėju forume taisiklyngai smugiuot neišmoksiu...
Aš smūgiuoju trim galiniais krumpliais ir nieko jiems neatsitinka
Mes tarp savų pašalinių nekabinam Spėju forume taisiklyngai smugiuot neišmoksiu...