Siūlai sėdint prie kompo rėkaut?
Geras KIAI kaip minimum gali demoralizuoti priešininką. Čia jau yra faktas. Dėl visų kitų efektų irgi reikia tikrint ar tai įmanoma be riksmo. Laiteri, pirma reikia išbandyti praktiškai, o tik tada pradėti dėstyti nuomonę
Tas pats būna ,kai žmogus neišsitreniravęs nei metų, nesparingavęs normaliai ,pradeda aiškinti apie kovinio stiliaus trūkumus
Būkim biedni ,bet teisingi
Kovos menas yra konkretus dalykas. Išvedžiojimams čia ne vieta
Visi skuba būti protingais 
Geram priešininkui tas Kiai bus pofig

Viskas reliatyvu

Pritariu tau, bet ne taip kategoriškai... Ar man būtina rūkyti, leistis narkotikus, kad suprasti, jog to man nereikia, tai nesveika ir geriau užsiimti kuo nors kitu? Bet "neee", sakysi, "tu gi neturi patirties, ko čia aiškini"
![Labai juokinga :-]](http://www.fightclub.lt/forum/Smileys/default/zvengia.gif)
Grįžtant prie klausimo (metodika ar veiksmas?), kaip tu įsivaizduoji atsakymo paieškas? Rėki, rėki ir tikiesi, kad kažkada atsakymas stuktels? Matai, visgi viskas turi būti subalansuota, tiek asmeninė praktika, tiek pagrindimas ir suvokimas to, ką darai. Ir amžinas klausimas, kas pirma - "višta" ar "kiaušinis" čia labai vietoje...
Pritariu, kad forume tu negali treniruotis

O štai salėje, kai gali dirbti, netikslinga užsiimti analizėmis ir apmąstymais

Viskam sava vieta ir laikas

Manau dėl to sutariame?
Grįžtant prie Kiai, atsakykite sau į klausimą, kodėl mes rėkiam kai stipriai skauda? Anksčiau temoje buvo kaip ir baeris, bet kaip sakoma, kiekvienam juoke dalis juoko... Dar pamąstykite, kodėl merginos klykia, kai išsigąsta? Ką reiškia frazė "suprantu, bet nemoku paaiškinti"?
Šitos dvi riksmo savybės mano nuomone yra pačios svarbiausios ir unikalios - jokių "gal" čia nėra, kaip kad su raumenim ar kvėpavimu... Vienareikšmis "už"

Beje, yra ir argumentų "prieš" - riksmas yra įrankis, ir reikia žinoti kada jį naudoti, o kada ne.
p.s. Neprašykite paaiškinti detaliau - aš gi atseit "teoretikas", tai nusišneku ir manęs klausyt nereikia

O kam svarbu, supras patys...