Pagrindines diskusijos > Treniruotės

sprogstamoji jega

<< < (2/7) > >>

Lonsas:
gal bendrai apie smugio galia, ne vien sporgstamaja jega reiktu toki straipsneli uzvaryt, apie pratimus (mano nuomone smugis ne vien sporgstamoji jega) :)

Saxum:

--- Citata ---mano nuomone smugis ne vien sporgstamoji jega
--- Baigti citatą ---

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Lonsas:
Saxum as apie pratimus. sakei kad gal reiks veliau prisest prie sprogstamosios galios lavinimo straipsnio. tai siulau ne vien sprogstamaja galia apsiribot. o aprasyt pratimus tiek sporgstamajai galiai tiek tarkim greiciui. na pavadinkim taip "Pratimai smugio lavinimui"

Darzininkas:
Pliometrikos pratimai manau geriausiai lavina sprogstamaja jega

Lonsas:

--- Citata ---Sprogstamosios jėgos lavinimo esmė - kuo staigesnis maksimaliai greitas pratimų atlikimas. Tik reikia skirti nuo greičio treniravimo, nes abiem atvejais pratimai atliekami greitai, greičio treniruotėse yra naudojamas gerokai mažesnis jėgos pasipriešinimas/svoris, nei sprogstamosios jėgos lavinime. Daugiau nerašau, nes reiktų labai daug plėstis. Juolab, kad yra tikrai labai daug skirtingų metodikų ir sistemų, kad reikia nemažai padirbėti vien atsirenkant kas ir kaip. Dėl to svarbiausia suvokti esmę, o toliau jau patys galėsit kurti savo metodikas ;)

Retkarčiais vis matau pageidavimų, kad būtų nurodyti kažkokie konkretūs smūgio lavinimo pratimai. Spėju, kad teks kada parašyti antrą dalį apie smūgį, kuris daugiau orientuosis į praktiką, metodiką :maisas: Esu labai didelis tinginys, tad tikrai nežinau kada tai bus padaryta :P Tikiuosi lig pensijos... :grandpa:
--- Baigti citatą ---

kaip tai netiketai uzklydau i sai tema :)

tad, noreciau priminti ir paprasyti musu forumo vado, kad gal jai kada laiko rastu parasyt straipsneli: "smugio lavinimo pratimai",apie smugio lavinima apimant visus smugiavimo ipatumus,tai as (ir tikiuosi ne as vienas) labai dziaukciausi :) ACIU  :-D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją