Pagrindines diskusijos > Karyba

KASP-(krasto apsaugos savanoriu pajegos)

<< < (37/42) > >>

estras2000:
na ka pasidomejau viskuom po pusmecio sueina 18m ir i savanorius stosiu per ta laika tarnaujant baigsiu profesine mokykla ir profesine karo tarnyba eisiu nes i LKA istot tokem kai man neimanoma, gausiu kokius 2tukstantelius su sausumos pestininko laipsniu ir gyvensiu ramiai :drinks:

barokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtina ka pasidomejau viskuom po pusmecio sueina 18m ir i savanorius stosiu per ta laika tarnaujant baigsiu profesine mokykla ir profesine karo tarnyba eisiu nes i LKA istot tokem kai man neimanoma, gausiu kokius 2tukstantelius su sausumos pestininko laipsniu ir gyvensiu ramiai :drinks:

--- Baigti citatą ---
Sėkmės tarnyboj su sausumos pėstininko laipsniu! :D o šiaip padaryk paslaugą sau ir 'būsimiems' kuopos draugams - nestok kolkas į KASP

Gradus:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtina ka pasidomejau viskuom po pusmecio sueina 18m ir i savanorius stosiu per ta laika tarnaujant baigsiu profesine mokykla ir profesine karo tarnyba eisiu nes i LKA istot tokem kai man neimanoma, gausiu kokius 2tukstantelius su sausumos pestininko laipsniu ir gyvensiu ramiai :drinks:

--- Baigti citatą ---

estras2000:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSėkmės tarnyboj su sausumos pėstininko laipsniu! :D o šiaip padaryk paslaugą sau ir 'būsimiems' kuopos draugams - nestok kolkas į KASP

--- Baigti citatą ---
ir kodel gi nestoti?

coffeedrinker:

--- Baigti citatą ---

ramiai??

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją