Pagrindines diskusijos > Karyba
KASP-(krasto apsaugos savanoriu pajegos)
estras2000:
na ka pasidomejau viskuom po pusmecio sueina 18m ir i savanorius stosiu per ta laika tarnaujant baigsiu profesine mokykla ir profesine karo tarnyba eisiu nes i LKA istot tokem kai man neimanoma, gausiu kokius 2tukstantelius su sausumos pestininko laipsniu ir gyvensiu ramiai :drinks:
barokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtina ka pasidomejau viskuom po pusmecio sueina 18m ir i savanorius stosiu per ta laika tarnaujant baigsiu profesine mokykla ir profesine karo tarnyba eisiu nes i LKA istot tokem kai man neimanoma, gausiu kokius 2tukstantelius su sausumos pestininko laipsniu ir gyvensiu ramiai :drinks:
--- Baigti citatą ---
Sėkmės tarnyboj su sausumos pėstininko laipsniu! :D o šiaip padaryk paslaugą sau ir 'būsimiems' kuopos draugams - nestok kolkas į KASP
Gradus:
Registruotis arba Prisijungtina ka pasidomejau viskuom po pusmecio sueina 18m ir i savanorius stosiu per ta laika tarnaujant baigsiu profesine mokykla ir profesine karo tarnyba eisiu nes i LKA istot tokem kai man neimanoma, gausiu kokius 2tukstantelius su sausumos pestininko laipsniu ir gyvensiu ramiai :drinks:
--- Baigti citatą ---
estras2000:
Registruotis arba PrisijungtiSėkmės tarnyboj su sausumos pėstininko laipsniu! :D o šiaip padaryk paslaugą sau ir 'būsimiems' kuopos draugams - nestok kolkas į KASP
--- Baigti citatą ---
ir kodel gi nestoti?
coffeedrinker:
--- Baigti citatą ---
ramiai??
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją