Pagrindines diskusijos > Karyba

KASP-(krasto apsaugos savanoriu pajegos)

<< < (35/42) > >>

kensen:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtipastebejau, kad cia lengviausia sneketi tiems, kurie to siaudo nera mate  :rolleyes: nu, bet nenukrypkim...

--- Baigti citatą ---

Aš jumi, khe khe, pasakysiu: ne visada medecina buvo tokia humaniška, kaip šiandie...  :tyliai: Ir nieks nemirdavo, nors sakyč ne šiaudas tę, o tokis metalinis... kaip jis ten moksliškai vadinas... bužas!  :doctor:

Dar prieš kokį desėtką metų cmek'e buvo ta procedūra.
Keista blyn. Karys priešo neturi bijot, o čia šiaudas  :angel:

coffeedrinker:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Aš jumi, khe khe, pasakysiu: ne visada medecina buvo tokia humaniška, kaip šiandie...  :tyliai: Ir nieks nemirdavo, nors sakyč ne šiaudas tę, o tokis metalinis... kaip jis ten moksliškai vadinas... bužas!  :doctor:

Dar prieš kokį desėtką metų cmek'e buvo ta procedūra.
Keista blyn. Karys priešo neturi bijot, o čia šiaudas  :angel:

--- Baigti citatą ---

nu taip, niekas nemirdavo, bet mirtis ne visada blogiausias variantas. tam tikrom aplinkybem mirtis gali buti pakankamai humaniska iseitis. ypac kai kalba eina apie kankinimus, siaudus (tuo labiau metalinius  :oho:) ir pan.

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtinu taip, niekas nemirdavo, bet mirtis ne visada blogiausias variantas. tam tikrom aplinkybem mirtis gali buti pakankamai humaniska iseitis. ypac kai kalba eina apie kankinimus, siaudus (tuo labiau metalinius  :oho:) ir pan.

--- Baigti citatą ---

Pasakysiu paprastai - nusišneki. Tai pirma. Antra - tokias procedūras anksčiau ar vėliau visiems teks išbandyt - vyriškų ligų profilaktikos vengimas yra tiesioginis kelias į proktologo kabinetą ilgalaikei komandiruotei ;)

O šiaip - gaila, kad aš nebe moderatorius - o tai tema apie kaspą pradeda urologų forumą primint. 

kensen:
Tema linksma, bet ryškiai į šoną... Siejant su KASP, galima tik tiek pasakyt: ėjau SAVANORIŠKAI tarnaut, suklupau ant šiaudo  :rolleyes:

Jep, pasilinksminom ir laikas rišt...

Teisingai. Dar kartą užeis kalba ne į temą, kabinsiu spyną ir kursiu naują temą apie kankinimus. E.G.

Blitz:
Sveiki, norėjau paklausti, ar galima eiti tarnauti savanoriu, jei turi darbą ir ar jis dėl to nenukentės ? Kažkaip mastau, gal reiktu paragauti kažkiek kareiviškos tvarkos, tik va nežinau, ar mane priimtu dėl silpnų akių. Gal reiktų paaukoti kokia savaitgalio diena, negu kur namie kirmyt, ar alų gert. O gal visgi kokia štanginę, boksą palankyt ir nesukt kiaušių ?  :rolleyes:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją